Son dakika... Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi

Son dakika... Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi
Kızılcık Şerbeti'nin yıldız oyuncusu beyin kanaması geçirdi.

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen, dün akşam saatlerinde beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yıldız oyuncu Ebru Destan'ın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Tanrıöğen'in ameliyata alındığı öğrenildi.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

3532563-1920x1080-002.jpg

Korkutan haberi oyuncu Ebru Destan, sosyal medya hesabından duyurdu. Destan, "Settar abim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz" açıklamalarında bulundu.

ekran-goruntusu-2024-01-27-124936.png

KIZILCIK ŞERBETİ 48'İNCİ BÖLÜMDE NE OLDU?

Show Tv'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisi, dün akşam 48'inci bölümüyle izleyicilerle buluştu. Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı dizinin yönetmenliğini Ketche yapıyor.

Abdullah’ın kalbi yaşadıklarını kaldıramaz ve bir kalp krizi geçirir. Ömer’in onu merak ederek yanına gelmesiyle hayata dönen Abdullah'ın bir süre hastanede kalması gerekir. Bu kötü olay tüm ailenin yeniden bir araya gelmesine neden olur. Abdullah’ın rahatsızlandığını öğrenen Alev, ilk uçakla İstanbul'a geri dönse de Abdullah’a kolay kolay ulaşamaz.

Ömer, Görkem’i daha yakından tanıma girişimlerine başlar. Umut, kendini bol para kazanmanın keyfine iyice kaptırır, gitgide iyice riskli işlere bulaşır. Ertuğrul’un dernekte verdiği davet birçok kişinin gerçek duygularını ortaya çıkaracaktır.

Mustafa’nın karısına olan şüpheleri gittikçe artar. Bu nedenle Mustafa karısı Nilay'a kötü davranmaya başlar. Bu konuda yapacağı hareket Nilay tarafından çok daha büyük bir hamleyle karşılık görürken herkes hayatının şokunu yaşar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.