Kızıl Goncalar’da gerilim yükseldi 'Ölecek olsam bana su vermeyecek misin'

Kızıl Goncalar’da gerilim yükseldi 'Ölecek olsam bana su vermeyecek misin'
Televizyonların tartışmaya neden olan dizisi Kızıl Goncalar’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta çocuk yaşta bir genç kızın tarikat içinden biriyle evlendirilmesini işleyen dizinin yeni bölümü merak konusu oldu.

Yayın hayatına başladığından beri bazı kesimler tarafından tartışmalara neden olan Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölüm detayları, yayınlanan ikinci tanıtımla ortaya çıktı.

Özcan Deniz, Özgü Namal, Erkan Avcı, Mert Yazıcıoğlu, Şerif Erol, Mert Turak, Hazal Türesan, Selen Öztürk, Mina Demirtaş, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Esma Yılmaz gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümüyle şimdiden merak konusu olmaya başladı. Gelecek hafta olacaklar ikinci fragmanla yayınlandı. Peki, Kızıl Goncalar dizisinde gelecek hafta neler olacak?

kizil-gonca2.jpg

ZEYNEP’İ PANİKLETEN DAVRANIŞLAR

Cüneyd ile daha çocuk yaşta olan Zeynep’in evlendirilmesi üzerine yeni bölüm fragmanında ikilinin iletişimi yer aldı. Şizofreni teşhisi bulunan Cüneyd’in yeni bölüm fragmanında Zeynep’in yanında ruhsal bunalım yaşaması, Zeynep’in paniklemesine neden oluyor.

kizil-gonca1.jpg

CÜNEYD HASTANEYE Mİ YATIYOR?

Levent’in kız kardeşi Hande, Meryem’in içine su serpmek için bazı detayları paylaşıyor. Hande, “Ağabeyim Cüneyd’i yatıracakmış, kızına dokunamayacak” diyerek hastalığından ötürü Cüneyd’in tedavi amaçlı hastaneye yatırılma ihtimalini dile getiriyor.

Yeni bölüm ikinci tanıtımında, Cüneyd’in hastalığının ciddi boyutları da ekranlara geliyor.

ZEYNEP İÇİN OKUL FIRSATI

Yeni bölüm fragmanında doktor Levent, “Sen kader kurbanı değilsin, sen aklının kurbanısın” ifadelerini kullanıyor ancak bu sözleri kimin için söylediği görülmüyor.

kizil-gonca3.jpg

İlerleyen sahnelerde doktor Levent’in Zeynep’i yurt dışındaki bir sınava gönderebileceği ihtimali de ekranlara yansıyor. Meryem, yurt dışına gitmek gerektiğiyle ilgili sözleriyle duyuluyor.

Dizinin fragmanında Meryem’in tartışma yaratacak sözleri kulaklarda yankılanıyor. Meryem, “Benim kızımı almıyor musunuz okula kapalı diye? Susuzluktan ölecek olsan elimden su almayacak mısın, ben ölecek olsam bana su vermeyecek misin” diyor.

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölümleri ile ekranlarda yeni bir soluk olan Kızıl Goncalar dizisi kimi kesim tarafından eleştirilere maruz kalıyor. Yine de çok sayıda seveni bulunan yapım, FOX TV (NOW) ekranlarında her pazartesi akşamı yayına giriyor. Dizinin 4. bölümü olan yeni bölümünün 29 Ocak 2024 Pazartesi akşamı ekranlara gelmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.