Kızıl Goncalar’ın güçlü kadrosuna yeni soluk 'Tüm hafta çok konuşulacak'

Kızıl Goncalar’ın güçlü kadrosuna yeni soluk  'Tüm hafta çok konuşulacak'
FOX TV’nin yayın hayatına girdiğinden beri çok konuşulan dizisi Kızıl Goncalar’ın kadrosuna sürpriz isim dahil oluyor.

Beşinci bölümüyle bu akşam yayınlanması beklenen Kızıl Goncalar dizisinin kadrosuna yepyeni bir isim eklendi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Gold Film’in ilk günden beri çok konuşulan ve bir kesimi rahatsız etmesiyle gündemden düşmeyen ve RTÜK tarafından verilen yayınlanmama cezalarının ardından yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkan Kızıl Goncalar dizisinin ekibine oyuncu Batuhan Gelener de dahil oldu.

kizil-goncalar2.jpg

DOKTORUN ESKİ HASTASI ROLÜYLE GELİYOR

Daha önce bir dijital platformda yayınlanan ‘Duran’ dizisinde yer alan, TV dizilerinden ‘Mahkum’ ve ‘Kuruluş Osman’ gibi dizilerde yer almış olan Batuhan Gelener, bu akşam yayınlanacak Kızıl Goncalar’ın yeni bölümünde yer alacak. Doktor Levend’in eski hastalarından Ertuğrul olarak izleyeceğimiz Gelener’in sahneleri, dizinin sevenleri tarafından merakla beklenmeye başladı.

kizilgonca1-001.webp

BATUHAN GELENER KİMDİR?

İstanbul’da 1999 yılında dünyaya gelen Batuhan Gelener, İstanbul Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunudur. Gelener, oyunculuğunun yanı sıra profesyonel dansçı ve model, şarkıcı, söz yazarı, Youtuber olarak da biliniyor.

batuhangelener.jpg

Ekran karşısına geçtiği ilk yapım Vatanım Sensin (2018) dizisi olurken, aynı yıl Hakan: Muhafız dizisinde de yer almasıyla biliniyor.

Bunların dışında Duran, Ali’nin Tabiatı, Çocukluk, Kimsesizler gibi dizilerde de yer alan oyuncu, yüzmeyi ve dans etmeyi de seviyor.

kizil-gonca3-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.