Alev pes etti 'Sen kazandın' çıkışı yeni fragmana damga vurdu

Alev pes etti 'Sen kazandın' çıkışı yeni fragmana damga vurdu
Show TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm fragmanı Alev’in vazgeçişine sahne olurken Ömer ile Kıvılcım cephesinde yeni başlangıç sinyallerini verdi.

Yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu, Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün senaryosunu kaleme aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin 50. Bölümünün birinci fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında yaşanan gelişmeler, seyirciyi hayretler içerisinde bırakarak yeni haftayı iple çektirdi.

Yayınlandığı günün reyting yarışında ipi göğüsleyen dizi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm tanıtımında Alev’in Pembe’ye “Sen kazandın” demesinden daha şaşırtıcı olansa Abdullah’ın özür dilemesi oldu.

kizil1.webp

“AŞKIN PEŞİNDEN KOŞMAK BÜYÜK HATAYMIŞ”

Bir önceki bölümde Alev ile Abdullah’ın yollarını ayırmak üzere olduğu sahneler gündeme gelmişti. Abdullah’ın beklemeleri gerektiğini söylemesi üzerine Alev durumu kabullenmeyerek ‘ayrılalım’ demiş, hemen ardından Pembe’nin karşısına çıkmak için kapılarını çalmıştı. Yeni bölümde Alev’in Pembe’ye söyleyecekleri merakla beklenmeye daha geçen haftaki bölümde başlamıştı.

kizil2.webp

Alev, yeni bölümde Pembe’nin karşısında pes ettiğini dile getiriyor; “Sen kazandın. Aşkın peşinden koşmak büyük hataymış” sözleriyle izleyiciyi hayrete düşürmeye hazırlanan Alev’in pişmanlığı, yeni bölüm fragmanında gözlerinden okunuyor.

ABDULLAH’TAN ÖZÜR GELDİ

Alev’in pişmanlık dolu ve havlu atan sözleri üzerine Pembe, “Ben sana beni yıkmak kolay değil demedim mi” ifadelerini kullanıyor.

Yeni bölümün tanıtımının ilerleyen sahnelerinde Abdullah ile Pembe’nin, ilk bölümlerden itibaren baş başa oturdukları iki koltukta tekrar bir araya geldikleri görülüyor. Abdullah Pembe’ye “Seni kırdığım için çok özür dilerim” derken Pembe, bazı şeylerin telafisinin olmadığını söylüyor.

ERTUĞRUL’DAN ŞOKE EDEN ÇIKIŞ

Kıvılcım ile daha önce bir araya gelip konuşan ve istismar edildiğini söyleyen genç kadın, yeni bölüm tanıtımında da bir sürü genç kıza aynı şeyi yapığını, çok kişiyi mağdur ettiğini ve mağdur olarak hepsinin sustuklarını söylüyor.

İlerleyen sahnelerde Kıvılcım ile Ertuğrul’un yüzleştiği görülüyor. Kıvılcım, “Senin onu taciz ettiğini ve beni uyarması gerektiğini söyledi” diyor. Ardından tüm bunları duyan Ertuğrul’un şaşkınlığını gizleyemediği dikkat çekiyor.

Bu anlarda Kıvılcım’ın konuyu öğrenmesine mi bu kadar şaşırdığı yoksa iftiraya mı uğradığı merak konusu haline geçiyor.

3536010-1920x1080.jpg

Duydukları karşısında şaşırmakla birlikte daha sonra Kıvılcım’a ayrılmak istediğini belirterek “Kıvılcım biz bitirelim” diyen Ertuğrul, gidip Ömer’e Kıvılcım’ın hala onu sevdiğini söylüyor.

Bunun üzerine Ömer Kıvılcım’ı konuşmak için götürdüğü sahilde, Kıvılcım’ın neden oraya geldiklerini sorgulaması üzerine “Her şeye yeniden başlamak için” diyor.

NURSEMA UMUT’U HAPİSTE ZİYARET EDİYOR

Yeni 50. bölüm fragmanında Nursema’nın ağladığı görülüyor. Ardından Pembe, “Herkesin bu hayatta bir yeri vardır Nursema, Umut’un da yeri belli” diyerek damarına basıyor.

Tüm bunların üzerine Nursema’nın Umut’u ziyarete gittiği ancak Umut’un Nursema’dan gitmesini istediği ve yüzüne bakamadığını söylediği görülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.