Kızılcık Şerbeti’nde aşk üçgenleri çoğaldı 'Tüm dengeler değişecek'

Kızılcık Şerbeti’nde aşk üçgenleri çoğaldı 'Tüm dengeler değişecek'
Kızılcık Şerbeti dizisinin 51’inci bölümünün yeni fragmanı yayınlandı. Doğa diye ölüp biterken boşanır boşanmaz kız görmeye giden Fatih’in Görkem ile iyi anlaştığı izleyicinin gözünden kaçmadı.

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içinde ikinci fragman yayınlanmadan önce dikkatleri çeken ilk fragmanda ilgi çekici detaylar var.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisinde yaşanacaklar seyirciyi şaşkınlığa uğrattı. Cuma günleri ekran karşısına gelen dizideki yeni detaylar, “bu kadar da olmaz” dedirtti.

FATİH YENİ UFUKLARA ÇOK ÇABUK YELKEN AÇIYOR

Fatih ile Görkem, kız görme maksadıyla gerçekleştirilen ziyarette tanışıyor ve yeni bölümün tanıtımında Fatih’in, Görkem’in yatalak annesiyle tanıştığı sahneler seyircinin merakını katbekat artırıyor. Görkem ve Fatih’in yan yana geldiği sahnelerde ikilinin birbirinden etkilendikleri de göze çarpıyor.

Yeni bölümün ilk tanıtımında Görkem’in Fatih ile ilgili olduğu tahmin edilen sözleri duyuluyor. Görkem Fatih için “Yakışıklı, karizmatik” ifadelerini kullanırken Fatih ise annesiyle konuşurken “Güler yüzlü, konuşkan, enerjisi yerinde” ifadelerini Görkem için kullanıyor. Pembe’nin bu durumdan memnun olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

“GİDELİM İSTEYELİM”

İlerleyen sahnelerde Fatih “Anne ben Görkem’den etkilendim sanırım, gidelim isteyelim” diyor. Pembe ise “çok yakında düğünümüz var inşallah” diyor. Seyircinin karmakarışık hislere kapılacakları yeni bölümde Doğa’nın pişmanlığı ve üzüntüsü göze çarpıyor. Doğa, “Boşanalı daha bir hafta oldu” diyor. Bir kez daha “olan yine Doğa’ya oldu” dedirten tanıtımla yeni bölüm için nefesler tutuldu.

kiizlcikkserbo.jpg

“UMUT ESKİ UMUT DEĞİL”

Gelecek bölümde Umut hapisten çıkmış oluyor. Ancak eve geldiğinde hiç normal görünmeyen Umut, Nursema ile gerginlik yaşıyor. Nursema’yı olanlardan sorumlu tuttuğunu düşündüren tanıtımda Umut “Ben sana değil kendime sinirliyim” derken Nursema’nın da cevap olarak “Hayır bana sinirlisin. Çünkü her şeyi benim için yaptın” dediği ekrana geliyor.

nursemaaaa.jpg

ÖMER GÖRKEM İLE FATİH’İ ÖĞRENİYOR

Fatih, kız görmeye gidip Görkem’i gördükten ve etkilendikten sonra durumla ilgili ciddi düşünme faslına geçiyor. Bu nedenle amcasına da konudan bahseden Fatih, “Kızı sen de tanıyorsun; Görkem Erdem” diyor. Bunun üzerine Ömer’in yüzü düşüyor.

Duyduklarından sonra Görkem’in yanına giden Ömer, “Kabul etmeyeceksin herhalde” diye soruyor. Görkem ise neden etmeyeceğini soruyor, Fatih’in çok hoş biri olduğunu vurguluyor. Bu anlarda Ömer’in sinirli halleri göze çarpıyor.

Aynı zamanda yeni bölümde Ömer ile Kıvılcım arasında yaşanacak gelişmeler de var. Buna rağmen ‘Görkem’i aklından mı atamadı’ soruları da yeni tanıtımla birlikte akıllara geldi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.