Kızılcık Şerbeti’nde bir anda alevlenen aşk söndü “Benim meselem açılmamak üzere kapandı”

Kızılcık Şerbeti’nde bir anda alevlenen aşk söndü “Benim meselem açılmamak üzere kapandı”
Kızılcık Şerbeti dizisi’nin 50. bölüm 2. Fragmanı yayınlandı, Abdullah’ın bir anda alevlenen ve sönen aşkı bölüme damga vurdu.

Yeni bölümü her hafta Cuma günleri Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin 2. tanıtımı görenleri hayrete düşürdü. Yeni gelişmeler iple çekilmeye başlandı. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında hangi detaylar göze çarptı? Dizinin 50. yeni bölümünde neler yaşanacak?

KIZILCIK ŞERBETİ 50. BÖLÜM NELER OLUYOR? FRAGMAN YAYINLANDI

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, yayın hayatına başladığından beri eleştirilere neden olan konusuyla gündeme geliyor. Seküler bir aile ile muhafazakar ailenin yaşadıklarını konu edinen dizinin 50. bölümü için geri sayım başladı.

serbo5.jpg

Cuma günü ekranlara gelmesi beklenen 50. bölümde yaşananlar, yeni bölümün ikinci fragmanıyla gözler önüne serildi. Abdullah’ın büyük aşkı Alev’den vazgeçmesi izleyiciyi şoke ederken, Nursema’nın Umut’u ailesine karşı savunması dikkat çekti. Ayrıca bir anlık öfkeyle Nilay’ı evden kovan Mustafa’nın gerçekleri öğrendiği sahneler, yeni bölümün merak edilmesini sağladı.

“AÇILMAMAK ÜZERE KAPANDI”

Yeni bölüm fragmanında Abdullah’ın Alev’lenen aşkının son bulduğu görülüyor. Eski düzene geri döneceğini çocuklarıyla paylaşan Abdullah, “Benim meselem bir daha açılmamak üzere kapandı” ifadelerini kullanıyor.

Bu detay, seyirciyi şaşırtacak gibi görünüyor.

serbo4.jpg

NURSEMA UMUT’U AİLESİNE KARŞI SAVUNUYOR

Yeni bölüm fragmanında Pembe, “Ya aklanmazsa, ya çıkması yıllar sürerse Nursema” diyerek kızının fikrini öğrenmek istiyor. Ardından yemek masasında ailecek oturdukları sırada Nursema’nın herkese bağırarak Umut’u savunduğu görülüyor. “Benim kocamı yargılayacak en son kişi sizlersiniz” diyen Nursema’nın öfkesi gözlerinden okunuyor.

O sırada Umut’u hapishanede ziyaret eden Alev’e Umut’un “Herkes beni hırsız sanıyor” dediği görülüyor.

doga.jpg

MUSTAFA’NIN PİŞMANLIĞI YÜZÜNE YANSIYOR

Mustafa, yaptırdığı DNA testi sonuçlarına bakarken “Ben ne yapacağım şimdi? Abdullah benim oğlum” ifadelerini kullanıyor. Bir çıkmaza giren ve bir anlık öfkeyle Nilay’ı evden kovan Mustafa’nın yeni bölümde ne yapacağı merak ediliyor.

Öte yandan Doğa ile Fatih boşandığı için Doğa’nın bebeğini de alarak evden ayrılmak üzere olduğu görülüyor. Bu sırada Pembe “Sen seviniyorum sanıyorsun ama yanılıyorsun Doğa” diyor ve bu defa sözlerinde samimi olduğu izlenimi veriliyor. Bu durum seyircinin yeni bölüm için heyecanlanmasına neden oluyor.

Doğa ise “Ben seviniyorum. Ama boşandığım için değil, bu evden gittiğim için” diyor.

KIVILCIM’IN AŞK HAYATINDA ÇALKANTI YAŞANIYOR

Bir önceki fragmanda Ertuğrul ile yüzleşen Kıvılcım, Ertuğrul’a yöneltilen taciz iddialarını soruyordu. Son fragmanda Ertuğrul’un iddiaları yalanladığı anlaşılıyor. Ertuğrul, “Sen beni hiç mi tanımadın” ifadelerini kullanıyor, Kıvılcım ise cevaben “Bir kadın niye böyle bir şey uydursun ki” diyor.

Ömer, Kıvılcım’ın yanına gidip daha önce tanışmış mıydık diye soruyor. Bunun üzerine ikili yeni baştan tanışıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Show TV izleyicisinin merakla beklediği Kızılcık Şerbeti dizisi 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Şimdi ise dizinin yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceği sorgulanmaya başladı. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm 9 Şubat 2024 Cuma günü saat. 20.00’da ekranlarda olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.