Kızılcık Şerbeti’nde izleyiciyi ayağa kaldıracak gelişme 'Kimse bu kadarını beklemiyordu' Ertuğrul’un maskesi düştü

Kızılcık Şerbeti’nde izleyiciyi ayağa kaldıracak gelişme 'Kimse bu kadarını beklemiyordu' Ertuğrul’un maskesi düştü
Show TV’nin reyting rekortmeni dizisinin 49. bölümüne günler kala, Ertuğrul ile ilgili ortaya çıkan detay izleyicileri şoke etti.

Gold Film yapımcılığında Show TV ekranlarına gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin 49. bölümünde şoke edici detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizide Ertuğrul ile ilgili bilgi paylaşan bir kadın ekranlara geldi. Kıvılcım’ı uyaran kadının hangi konuda uyarıda bulunduğu, ilk fragmanda görülmedi.

Dün akşam yayınlanan ikinci fragman ile birlikte Ertuğrul’un gerçek yüzü ortaya çıktı. Ekranlara gelen kadın, Kıvılcım’a öyle şeyler söyledi ki, herkes şoke oldu. Bundan sonra Kıvılcım’ın atacağı adımlar merak konusu oldu.

kivilcim.webp

KIZILCIK ŞERBETİ 49. BÖLÜMDE ORTALIK YIKILACAK

Ömer’den ayrıldıktan sonra çok iyi anlaştığı Ertuğrul ile bir ilişkiye başlayan Kıvılcım, yeni bölümde hayatının şokunu yaşıyor. Yayınlanan yeni fragmanda Ertuğrul’un tacizci olduğu ve yıllardır genç bir kadını istismar ettiği gün yüzüne çıkıyor.

Yaşanan bu yeni gelişmeyle birlikte Kıvılcım’ın atacağı adımlar merak konusu olurken, dizinin seyrinin değişeceğinin sinyalleri veriliyor. Kadının "O adam beni yıllardır taciz ediyor. İstismara uğruyorum, ne olur bana yardım edin" sözleri izleyiciyi tetikleyecek gibi görünüyor.

kizilcik2.jpg

NİLAY SESSİZ KALMIYOR

Mustafa’nın kendisini evden kovmasının üzerine gözyaşları içinde kalan Nilay, ikinci fragmanda bir test yaptıracağını, bu testin sonucunu yüzüne fırlatacağını Mustafa’nın karşısında haykırıyor. Nilay, “Ben senden boşanacağım sen değil” ifadelerini kullanıyor.

DOĞA VE FATİH CEPHESİNDE ROLLER DEĞİŞİYOR

Nefretle aşk arasında kalan Doğa, nefretini unutuyor ve Fatih’e olan aşkını içinde hissetmeye başlıyor.

fatih.jpg

İkinci tanıtımda Doğa, hislerini Alev ile paylaşıyor ve “Ben Fatih’i çok seviyorum” diyor. Ancak bu kez Fatih’in boşanmakta kararlı olduğu ekranlara yansıyor. Boşanmak için imzaların atıldığı görülüyor.

kizilcik3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.