Ağrılarla mücadele eden Ajda Pekkan’dan kötü haber 'Sevenlerini üzdü

Ağrılarla mücadele eden Ajda Pekkan’dan kötü haber 'Sevenlerini üzdü
Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, yaz aylarından beri çektiği ağrıları sonlandırmak adına ameliyat masasına yattı. Süperstar’ın operasyon geçirdiği öğrenildi.

Bir süredir sağlık sorunları bulunan Süperstar Ajda Pekkan’ın özel bir hastanede omzundan ameliyat olduğu öğrenildi. Estetik operasyon geçirmesiyle gündemden düşmeyen 77 yaşındaki Pekkan, bir süre önce tendon yırtılması sonucu omzunda oluşan ağrılarla yaşıyordu. Sonunda ameliyat olarak sağlığına kavuşmak isteyen Pekkan’dan haber geldi.

3196291-1200x627.jpg

RAHATSIZLIĞI YAZIN BAŞLAMIŞTI

Snob Magazin’de yer alan habere göre ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, yaz aylarında ‘tendon yırtılması’ nedeniyle ağrılarla mücadele etmeye başladı. Yoğun konser programlarına ara vermeyen Süperstar, sonunda geçtiğimiz günlerde özel bir hastanede ameliyat oldu.

unj-dlyx0sa9hyu1vojza.webp

Sağ omzundan 3 gün önce ameliyat olan ünlü sanatçı, taburcu oldu ve ev istirahatine geçti.

FİZİK TEDAVİ SÜRECİNE GİRECEK

Başarılı bir operasyon süreci geçiren Ajda Pekkan, evinde dinlenmeye geçmesinin üzerine bir de fizik tedavi görecek. Haberin detaylarına göre Pekkan’ın tedavisinin 3 hafta boyunca sürmesi bekleniyor.

ajda-pekkan-ameliyat-2.webp

Öte yandan Süperstar, bir röportajda yaptığı açıklamada çok ağrısı olduğunu ve ameliyatla ağrılarından kurtulduğunu söyledi. Ayrıca Pekkan, geçmişte kalçasını kırdıktan sonra omzunda kas yırtılmasının oluşmuş olduğunu, yavaş yavaş ağrılarının artmaya başladığını ve ramazan öncesi kış aylarında operasyonu doktorunun gerçekleştirdiğini ifade etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.