Yasemin Şefkatli ikizlerinden birini paylaştı Bebeklerinden biri ameliyata alınmıştı

Yasemin Şefkatli ikizlerinden birini paylaştı  Bebeklerinden biri ameliyata alınmıştı
İkiz bebekleri dünyaya gelen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinden yeni paylaşım geldi. Yasemin Şefkatli, oğlu Sinan Emir’in fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı ve “Emirikoyla Ayel’i bekliyoruz” notunu düştü.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile evlenmişti. Çiftin ikiz bebekleri geçtiğimiz günlerde dünyaya geldi.

bu-muthis-adamla-evleneli-iki-yil-olmus-o-kadar-hizli-gecti-ki-seninle-zaman-iyi-ki-aile-olduk-ve-simdi-de-buyuyoruz-daha-dogmadan-cok-sansli-iki-bebeyee-sesleniyorum-nefis-bir-babaniz-olacak-seni-coook-seviyor.jpg

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli’nin Ocak’ın 22’sinde dünyaya gelen ikiz bebeklerinden birinin kalbinde sorun olması nedeniyle operasyon geçireceği, dedeleri İbrahim Tatlıses tarafından duyurulmuştu. Bu durum herkesi üzerken, Tatlıses sevenlerinden dua istemişti.

cok-yattim-azicik-da-oturiyim.jpg

YASEMİN ŞEFKATLİ’DEN PAYLAŞIM GELDİ

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yasemin Şefkatli, yeni paylaşımıyla takipçilerini meraklandırdı. Ünlü isim, ikiz bebeklerinden Sinan Emir’i paylaştığı gönderisine “Tünaydın. Emiriko’yla Ayel’i bekliyoruz. Siz n’apıyorsunuz?” notunu düştü. Takipçileri İbrahim Ayel’in sağlık durumunu merak etseler de kötü bir gelişmenin olmadığını düşünerek rahat bir nefes aldı.

instagram-yaseminsefkatli-stories-all.jpg

instagram-yaseminsefkatli-stories-all-1.jpg

bu-muthis-adamla-evleneli-iki-yil-olmus-o-kadar-hizli-gecti-ki-seninle-zaman-iyi-ki-aile-olduk-ve-simdi-de-buyuyoruz-daha-dogmadan-cok-sansli-iki-bebeyee-sesleniyorum-nefis-bir-babaniz-olacak-seni-coook-sev-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.