İlk dansı Türkiye'yi sallamıştı Dilber bu kez yıktı geçti

İlk dansı Türkiye'yi sallamıştı  Dilber bu kez yıktı geçti
İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün can verdiği Dilber ilk bölümdeki pavyon dansı sahnesi ile tüm Türkiye'yi sallamıştı. Ancak Dilber'in yeni yayınlanan dansı bu kez sallamakla kalmadı, yıktı geçti.

Kanal D'nin daha yayına başlamadan ses getiren İnci Taneleri dizisindeki yeni dans sahnesi yine büyük ilgi gördü.

Yeni sahne yayınlanır yayınlanmaz binlerce kişi tarafından izlendi.

dilber1.jpg

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisi acılarla dolu konusunu ile en çok izlenen diziler arasına ilk bölümden girmeyi başardı. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve aynı zamanda boş rolü aldığı dizide Dilber karakteri ise şimdiden efsane olmuş durumda.

dilberbeyaz-001.jpg

İlk bölümde kırmızı elbisesi ile pavyonda dans eden Dilber bu kez beyaz bir elbise ile Yol Bana Gelsin türküsü eşliğinde dans ediyor. Büyük beğeni alan ikinci dans sahnesini seyreden izleyiciler arasında ise her bölümde yeni dans sahnelerinin eklenip eklenmeyeceği merak konusu oldu.

NEDEN ÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPTIĞI BELLİ OLDU

Oyunculuğu ve dansı çok beğenilmesine rağmen bir o kadar da eleştirilen Hazar Ergüçlü'nün sessizliğini bozarak "Neyden rahatsız olduysanız söyleyin bir daha yapayım" demesinin nedeni ise anlaşıldı. Hazar Ergüçlü'nün tepki olarak yorumlanan cümlesinin dans ettiği türkünün içinde geçen bir cümle olduğu sonradan anlaşıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.