Başka biri zannetmiş Ramazan Hoca'yı öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Başka biri zannetmiş Ramazan Hoca'yı öldüren şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Fatih'te 'Ramazan hoca' lakaplı Ramazan Pişkin'i bıçaklayarak hayatını kaybettiren zanlının Savcılığa verdiği ifade belli oldu.

Fatih'te çay ocağı işleten Ramazan Pişkin, geçtiğimiz günlerde bir müşterisi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın faili Erkan B., polis tarafından yakalandı ve adliyeye sevk edildi. Erkan B., savcılık ifadesinde, Pişkin'i tanımadığını ve yanlışlıkla bıçakladığını iddia etti. Erkan B., "Pişkin'e taş attım, o da bana taşla karşılık verdi. Sonra bıçağı çıkardım ve karnına 2-3 kez vurdum. Pişmanım" dedi. Erkan B., tutuklanması istemiyle mahkemeye çıkarıldı.

RAMAZAN PİŞKİN’İ BAŞKA BİRİ ZANNETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Şüpheli Erkan B.’nin, şu ifadeleri kullandı: ‘’Ramazan Pişkin’i tanımıyorum, kendisini ‘Saboor Muradı’ adlı Afgan uyruklu kişi zannettim. Muradı isimli kişiyle babamın yanında çalıştığı için tanışmıştım. Evine davet ederdi, uyuşturucu maddelerden veriyorlardı. 2017- 2021 seneleri arasında cinsel istismara uğradım. Vefat eden Pişkin’i Saboor Muradı olduğunu bilerek yaralamak için yanına gittim. Önce taş attım, taş isabet etmeyince taşı alarak bana karşılık verdi. Olayın heyecanıyla üzerimdeki bıçağı çıkardım ve karın bölgesine 2-3 defa sapladım.’ dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.