Kimliğin son hanesi 0,2,4,6,8 olanlar dikkat 20 Bin TL ödeme alabilirsiniz

Kimliğin son hanesi 0,2,4,6,8 olanlar dikkat 20 Bin TL ödeme alabilirsiniz
Ziraat Bankası, TC kimlik numarasının son rakamı çift olan müşterilerine özel bir kredi kampanyası başlattı.

Bu kampanya, ekonomik krizden etkilenen Ziraat Bankası müşterilerine destek olmak için başlatılmıştır. TC kimlik numarasının son rakamları çift olan herkese 20.000 TL ödeme yapılacaktır. Bu ödeme, hesabınıza otomatik olarak yatırılacak ve istediğiniz gibi kullanabileceksiniz.

ziraat-bankasi.jpg

20 BİN TL KREDİ BAŞVURUSU

Bu özel kredi fırsatı Ziraat Bankası tarafından sunulmaktadır. Basit bir başvuru süreci ile 20.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. Başvurunuzu bankanın web sitesinden veya size en yakın şubeden yapabilirsiniz. Başvurunuz onaylanır onaylanmaz, paranız IBAN numaranıza gönderilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Bu kredi fırsatından yararlanmak istiyorsanız, bazı şartları karşılamanız gerekiyor. TC kimlik numaranızın son hanesi 0, 2, 4, 6, 8 olmalı. Ayrıca düzenli bir geliriniz olmalı ve bankanın belirlediği kredi notu seviyesine ulaşmış olmalısınız. Başvuru yapmak ve daha fazla bilgi almak için bankanın resmi web sitesine girebilirsiniz.

Ziraat Bankası, bu özel kredi kampanyasıyla müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Siz de uygun faiz oranları ve kolay başvuru süreciyle 20.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.