Derya Uluğ konserinde Galatasaray’a küfür 'İddialara karşı sessizliğini bozdu'

Derya Uluğ konserinde Galatasaray’a küfür 'İddialara karşı sessizliğini bozdu'
Fenerbahçeli olduğu bilinen Derya Uluğ’un konserinde hayranlarının Galatasaray’a küfrettiği görüntüler sosyal medyada yankı uyandırmıştı. Gerçek bambaşka çıktı.

Şarkıcı Derya Uluğ’un geçtiğimiz günlerde verdiği bir konseri sırasında Galatasaray’a küfredildiği iddiası ortalığı karıştırdı. Ünlü şarkıcının Galatasaray’a küfür savuran hayranlarına karşı tepkisiz kaldığı hatta o anlarda gülümseyerek şarkı söylediği öne sürüldü.

Konunun üzerine sessizliğini bozan Uluğ, sosyal medya hesabından açıklama yaparak gerçeği anlattı.

derya-ulug-cerkezkoy-konseri.webp

GÖRÜNTÜLER TEPKİ TOPLADI

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, sahnede Sezen Aksu’ya ait ‘Şinanay’ şarkısını seslendirirken, o anlarda konserde bulunan bir grup hayranının şarkıyı Galatasaray’a küfür eder şekilde değiştirerek söyledikleri duyuldu.

Fenerbahçeli olduğu bilinen Uluğ’un tam o anlarda şarkısına ara vermeden, tepkisiz şekilde tebessüm ederek şarkıya devam etmesi dikkatleri çekti. Konuyla ilgili sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Uluğ’dan gerçekle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

derya.webp

"KÜFRÜN SAVUNULACAK TARAFI YOK"

Konuyla ilgili gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Uluğ, paylaşılan videonun kurgulanarak ve editlenerek sosyal medyaya servis edildiğini açıkladı. Konuyla ilgili Uluğ’dan şu açıklama geldi:

“Bugüne kadar hiç bir takıma ya da taraftarına hakaret ya da saygısızlık içeren bir paylaşımım tavrım olmamıştır. Paylaşılan video, editlenip, kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edilmiş bir videodur. Benim için küfürün savunulacak, övünülecek bir tarafı hiç bi zaman yoktur, olmayacaktır da."

gffgderya-ulug-rdcp.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.