Acun Ilıcalı Ronaldinho'yu Survivor'a getirmek için servet harcadı

Acun Ilıcalı Ronaldinho'yu Survivor'a getirmek için servet harcadı
Çok izlenen yarışma programlarına imza atan Acun Ilıcalı Survivor All Star'a dünya yıldızı Ronaldinho'yu getirebilmek için adeta servet harcadı.

Her Survivor sezonunda bir sürpriz yapan Acun Ilıcalı bu yıl Survivor All Star için dünyanın efsane futbolcuları arasında yerini alan Ronaldinho'yu getirdi. Ronaldinho'nun gelişi kadar ne kadar para aldığı da olay oldu. Acun'ın Ronaldinho'ya ödediği miktarı duyanların ise ağzı uçukladı.

Gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasına giren Ronaldinho’nun Survivor’a gelişiyle Acun Ilıcalı bir anda dünya basının gündemine oturdu. Ronaldinho'nun Dominik macerası Brezilya’da manşetlerden verildi. Ronaldinho'nun büyük çaplı bir organizasyonda yer alması halihazırda en sevilen sporcular arasında olduğun göstergesi olarak kabul edildi.

Brezilya basını 1 milyon dolarlık ödülü bulunan bir yapım içinde yer almasının Ronaldinho'nun iyi bir futbolcu olması dışında yetenekli ve sevilen bir isim olması nedeni ile olduğunu vurguladı. Ronaldinho'nun Dominik'e gitmek için Avun Ilıcalı'nın ödediği 100-150 bin dolarlık bir para karşılığında ikna olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.