Survivor All Star’da çarşı pazar karıştı 'Acil durum konseyi toplanıyor'

Survivor All Star’da çarşı pazar karıştı  'Acil durum konseyi toplanıyor'
TV8’in başarılı yapımlarından Survivor All Star’da bu akşamki bölümün tanıtımı dikkatleri üzerine topladı.

Survivor All Star’ın yayınlanan tanıtım filminde yaşananlar izleyicileri şaşkınlığa uğrattı. Acil durum konseyinin toplanması, seyirci tarafından gelecek bölüm için büyük merak uyandırdı.

Bu akşam yayınlanacak bölümün fragmanında ekranlara yansıyan Sema ile Pınar’ın kavgası, acil durum konseyi gerektiriyor. Toplanacak konseyle alakalı detaylar merak ediliyor.

sur3.jpg

GERİLİM DEVAM EDİYOR

Daha önce de Survivor All Star yarışmacıları Sema ve Pınar arasında kavga yaşanmıştı. Ancak işler karışmaya ve gerilim tırmanmaya devam ediyor. Sema ve Pınar arasında gelişen yeni kavga, Sema’nın öfkesini kontrol edemeyerek Pınar’a saldırmasıyla sonuçlanıyor.

Oyun alanında başlayan kavganın devam ettiği ve gece yarısına taşındığı dikkat çekiyor. Bu sırada Sema’nın Pınar’a şiddet uygulaması, acil durum konseyinin toplanmasına neden oluyor. Yeni bölümde toplanacak konseyden ne karar çıkacağı merakla bekleniyor.

sur2.jpg

Sema’nın ne ceza alacağının bu akşam netleşmesi bekleniyor. Survivor izleyicisi nefesleri tuttu ve yeni bölüm için bekleyişe başladı.

ÜZERİNE GİDİP TEKME ATIYOR

Geride bırakılan önceki bölümde tartışan Sema ile Pınar’ın oyun esnasında yaşananlar yüzünden kavga ettikleri biliniyor. Ancak yeni bölüm fragmanında işler daha da kızışıyor.

Sema’nın Pınar’a saldırdığı görüntülerin bir kısmında üzerine gidip tekme attığı ekranlara yansıyor. Adadaki diğer yarışmacıların ikiliyi ayırmaya çalıştığı dikkat çekerken görüntülerin geri kalanı tanıtımda ekrana verilmiyor.

sur1.jpg

Olay sonrası acil durum konseyi düzenleniyor ve kırmızı takım yarışmacılarına Acun Ilıcalı tarafından konuşma yapılıyor.

Konseyde yaşananlar da şimdiden merak konusu oldu, seyirci çıkacak kararı beklerken, tanıtımda Sema’nın gözünün altında yara olduğu dikkat çekiyor. Aynı zamanda konseyde konuşan yarışmacılardan Nefise, Sema’nın herkese tekme ve yumruk savurduğunu söylüyor.

Bu akşam ekrana gelecek Survivor All Star yeni bölümünde konseyden çıkacak karar belli olacak ve seyirci detayları öğrenecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.