Acun ifşa etti 'Yarışmacının yemek siparişi ortaya çıktı'

Acun ifşa etti  'Yarışmacının yemek siparişi ortaya çıktı'
Survivor’da bir yarışmacının yemek siparişi gündem oldu. Acun Ilıcalı “Yeni tespit ettik” diyerek ifşa etti.

Survivor'da bir yarışmacının abisi aracılığıyla yarışmanın yapıldığı bölgeye yemek sipariş etmesi, ekibin radarına takıldı. Acun Ilıcalı, herkesin içinde mavi takıma dahil o yarışmacıyı açıkladı.

s-504ab25efda2dfd1addd25baa89e52ada44c93fd.webp

“DÜN ELENSEYDİN KONU BİTECEKTİ”

Acun Ilıcalı, yemek siparişinin abisi aracılığıyla veren Mavi Takım yarışmacısı Aysu’yu ifşa etti.

Ilıcalı, son zamanlarda görmedikleri bir olay olduğunu açıklayarak bunun bir kural ihlali olduğunu net şekilde ifade etti.

s-d71c122e28e3853599b2c9dc0d50de5f9034c9f3.webp

Konuyla ilgili detayları paylaşan Ilıcalı "Bu arkadaşımız Mavi Takım'dan Aysu! Dün düelloda elenseydin bu konu bitmiş olacaktı çünkü yeni tespit ettik" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı Survivor'da yaşanan 'organize' yemek ihlalinin detaylarını herkesle paylaştı. Ilıcalı, “Bir yarışmacımız Dominik'teki lokal üzerinden kendi yakınına yiyecek temin etmeye çalışıyor bunu tespit ettik. Biliyorsunuz spontane suç başkadır, organize suç başkadır. Bizim çok soğuk bakacağımız ve hiç tolerans gösteremeyeceğimiz bir konu bu. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum bunu çok güzel bir şekilde tespit ediyorlar ve belgeleriyle olayı somut hale getirdiler.” Diyerek konuya açıklık getirdi.

Bunun organize bir durum olduğunu söyleyen Ilıcalı, kabul edilemez bir konu olduğunun altını çizerek “Bundan sonraki 5 ödülden yararlanamayacaksın” ifadelerini kullandı.

0x0-survivor-aysu-kimdir-kac-yasinda-2023-survivor-aysu-keskin-nereli-hangi-meslegi-yapiyor-instagram-hesabi-1673789631831.webp

SÖZ ALIP KENDİNİ SAVUNDU

Konuyla ilgili söz alarak açıklama yapan Aysu, bunun düzenli bir alışveriş olmadığını söyleyerek şaşırdığını ifade etti. Bunun üzerine Ilıcalı ise şaşırabileceğini, ancak kuralların net olduğunu ve daha fazla zorlamaması gerektiğini söyledi.

7 ödül cezası sona eren Yunus Emre'ye de şaşırtıcı bir ceza daha geldi. Acun Ilıcalı "Hazır cezan bitmişken sana 3 ödül daha ceza veriyoruz. Aleyna da aynı suçu işliyor ancak Aleyna'nınki kahve olduğu için onda toleransımız var ama en önemlisi Yunus Emre ihlali yaptığın zaman ekibimiz seni uyarıyor. Sen de çok güzel cevap veriyorsun. Cevabın şu; beni kimse durduramaz. Mükemmel bir cevap. Cesaret ister 7 ödül ceza yemiş bir kişi için. Sendeki cesaret beni hayran bıraktı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.