Kadir İnanır’ın son durumu belli oldu 'Apar topar hastaneye kaldırılmıştı uyandırılma işlemi ertelendi'

Kadir İnanır’ın son durumu belli oldu 'Apar topar hastaneye kaldırılmıştı uyandırılma işlemi ertelendi'
Geçtiğimiz günlerde inme geçirerek hastaneye kaldırılan Kadir İnanır ile ilgili durumu iyiye gittiği için uyandırılma kararı alınmıştı. Usta ismin uyandırılma işlemi ertelendi.

Usta oyuncu Kadir İnanır, geçtiğimiz gün rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne bilinci kapalı halde kaldırılmıştı. İnanır’ın serebral arter damarının tıkalı olduğu ve bu nedenle inme geçirdiği bilgisi alınmıştı.

Başarılı bir operasyonla tıkanan damar açılmış, İnanır yoğun bakıma alınarak entübe edilmişti. İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan hayat arkadaşı Jülide Kural, uyandırma kararının alındığını söylemişti. Bu açıklamadan sonra Kadir İnanır’ın son durumu merak edilmeye başlandı.

kadir-inanir-11.jpg

Jülide Kural’ın açıklamaları doğrultusunda Kadir İnanır ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Doktorların uyutucu ilacı kestiği öğrenildi. İnanır’ın gözleri, elleri ve ayakları hareket etmeye ve ilk işaretlerini vermeye başladı.

0x0-melis-sezen-yasiyla-olay-oldu-1607440469659.webp

Kural ayrıca “Uyandırma kendiliğinden olsun, beklenti bu. Doktorların kararı bu. Soluk borusuna takılan tüpün çıkarılması... Bu da 48. saatteki dilime denk geliyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.