Çocuklar Duymasın’ın sevilen oyuncusuydu 'Şiddet itirafı gündemi sarstı'

Çocuklar Duymasın’ın sevilen oyuncusuydu 'Şiddet itirafı gündemi sarstı'
Adını Çocuklar Duymasın dizisindeki Duygu rolüyle duyuran oyuncu Hayal Garip, sevgilisinden şiddet gördüğünü itiraf etti.

Yıllar önce ekranlara gelen Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu karakterini canlandıran iki oyuncudan biri olan Hayal Garip, sevilerek takip edilen isimler arasında yer alıyor. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme bomba gibi düştü.

Garip, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla konuşulmaya başladı. Sevgilisi Serkan K.’dan şiddet gördüğünü açıklayan Garip, yaşadıklarını anlattı.

y-lt5kkwewetizostqevq.webp

“ŞİDDET HEMEN GELMİYOR”

Hayal Garip, 2010 yılında Murat Kahraman Özalp ile dünyaevine girmiş, bu evlilikten iki çocuğu olmuş, ardından 2021 yılında boşandığı ortaya çıkmıştı.

Oyuncunun geçtiğimiz yıl Serkan K. İle ilişki yaşadığı öğrenilmişti. Ancak oyuncu, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak sevgilisinden şiddet gördüğünü ve konuyla alakalı olarak dava açtığını açıklayarak takipçilerini şoka soktu.

hayal-garip2.jpg

Duruşmasının bugün görüldüğünden bahseden oyuncu, yaşadığı ilişkide fiziksel ve duygusal şiddete maruz kaldığını söyledi. Öte yanda oyuncu “Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse, ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. İyisini gördüğünüz kötünün içindeki o iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da, manipülasyonlar ile geliyor. Gidemiyorsun, kalamıyorsun” sözlerini paylaştı.

Oyuncu, hakaret, iftira, dayak süreçlerinden geçtiğini, aylar süre döngüden sonunda çıkabildiğini ifade etti. Garip, “İlk önce kızlarıma hem özür, hem hayat borçluyum...” ifadelerini kullanarak kendisine destek olan akrabalarına, dostlarına ve Zekeriyaköy Jandarma Komutanlığı'nda görevli komutan ve askerlere teşekkürlerini sundu.

hayal-garip1.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.