Bahar dizisinin hayranlarını ayaklandıran gelişme 'Başrol kadrosunda ayrılık'

Bahar dizisinin hayranlarını ayaklandıran gelişme 'Başrol kadrosunda ayrılık'
Show Tv'nin sevilen dizisi hakkında gündeme gelenler hayranlarının tepkisine neden oldu

Show TV ekranlarının sevilen dizisi baharda sular durulmuyor. 2023 yapımı olan Güney Kore dizisi Doctor Cha adlı yapımdan uyarlanan proje hayatında eşine ve iki çocuğunu adayan bir kadının, hayallerine giden yolda yeniden yürümek istemesi ile başına gelenleri anlatıyor.

BAŞROLLERİNDE SEVİLEN SİMALAR YER ALIYOR

Ekranlara geldiği ilk günden bugüne reyting rekorları kıran dizinin, oyuncu kadrosunda da oldukça başarılı isimler yer alıyor yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt un oturduğu dizinin başrollerini Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz ak, ve Demet Evgar paylaşıyor.

DİZİDEN KİM AYRILIYOR?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünden sonra oyunculardan birinin diziden ayrılacağı iddiası sosyal medyanın gündemini altüst etti. Diziye damga vuran karakterlerden biri olan oyuncunun, diziden çıkmasının senaryonun seyrini değiştirebileceği konuşuluyor.

Külis iddialarında yer alan birkaç isim olsa da diziden kimin ayrılacağına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Öte yandan dizinin hayranları, başrollerden herhangi bir ismin diziden ayrılık kararı almasından sonra dizinin eski tadının kalmayacağını savunuyor. Duruma yönelik dizi oyuncularından gelen herhangi bir açıklamada bulunmuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.