Kızılcık Şerbeti’nde Pembe’ye büyük şok 'Bu kez çok sert kayaya çarptı'

Kızılcık Şerbeti’nde Pembe’ye büyük şok 'Bu kez çok sert kayaya çarptı'
Yeni bölümleriyle her Cuma ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti’nde oğlunu evlendiren Pembe tongaya basıyor.

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm fragmanı geldi. Cuma akşamı ekranlara gelmesi beklenen dizide yaşananlar adeta ağızları açık bıraktı.

Pembe’nin heyecanla beklediği Fatih’i evlendirme hamlesi sonunda neticeye ulaşıyor. Ancak mutlu olması gereken Pembe bu kez çok ser kayaya çarpıyor. Çok sevdiği ve Fatih ile evlendirmeye can attığı Görkem’den beklenmedik sözler işiten Pembe’nin yeni bölümde nasıl adımlar atacağı merak konusu oldu.

gorkemmmm.jpg

GÖRKEM’İN SÖZLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR

Yeni bölümün yayınlanan ikinci fragmanında Pembe, “Dillere destan bir düğün yapacağız. Bizim çevremize, ailemize uygun bir düğün olacak” diyor. O anlarda ekranlara Fatih ile Görkem’in düğünü geliyor.

Düğünden sonra Görkem’in dili çözülüyor. Pembe ile karşı karşıya gelen Görkem, “Öyle bana ‘kızım kızım’ diye konuşup sonra arkamdan kuyumu kazmaya çalışırsanız dünyayı size dar ederim. Köprü geçildi Pembe Hanım, istediğime istediğimi söylerim, kimse de bana karışamaz” diyor. Bu sözleri duyan Pembe’nin yüzü ekşiyor.

Bu sahneyi görenler “umulmadık taş baş yarar” yorumları yapmaya başladı bile.

kiizl2.jpg

DOĞA YENİ BİRİYLE TANIŞIYOR

Öte yandan Doğa’nın yeni bir aşka yelken açmasına çok az bir zaman kaldı. Yeni bölümün ikinci fragmanında Doğa’nın biriyle tanıştığı görülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.