Kızılcık Şerbeti'nde iki sürpriz ayrılık 'Veda paylaşımları duygulandırdı'

Kızılcık Şerbeti'nde iki sürpriz ayrılık 'Veda paylaşımları duygulandırdı'
Kızılcık Şerbeti dizisinde iki ayrılık birden yaşandı. Settar Tanrıöğen'in ardından, Mihri ve Ertuğrul karakterlerini canlandıran Gizem Yanık ve Kayra Şenocak, duygusal paylaşımlarıyla diziye veda etti.

Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde beklenmedik iki ayrılık yaşandı.

Kayra Şenocak, Instagram hesabından bir kareyle dizisiyle veda etti ve duygusal bir mesaj paylaştı.

Şenocak, "Bugün güzel ve keyifli bir yolculuğun sonuna geldik. Uzun yolculuklar sırasında her zaman bir şeyler öğreniriz, bu yolda da elbette öğrendiklerimiz oldu. Yol arkadaşlarıma ve özellikle de beni evlerinde ağırlayan sevgili Şerboculara teşekkür ederim. Yakın zamanda farklı heyecanlarla yeniden buluşacağız. Kendinize iyi bakın, hoşça kalın Ertuğrul İslamoğlu" ifadelerini kullandı.

yy.jpg

Dün akşam son sahneleri ekrana gelen dizinin oyuncularından Gizem Yanık, Instagram hesabından setten keyifli anları paylaşarak şu ifadelerle vedalaştı: "Bugün çok kıymetli ve sonsuz şey öğrendiğim bir yolculuğun sonu. Harika yol arkadaşları edindim hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Çok öğretici, çok keyifli bir yolculuktu. Birlikte bir sürü hatalar yaptık, deneyimledik, büyüdük en güzeli de öğrendik. Hoşça kal Mihri" dedi.

ghh.jpg

8uu8.jpg

ff.jpg

ii.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.