Kızılcık Şerbeti’nde akıllara durgunluk veren sahne 'Rüya mı yoksa gerçek mi' dedirtti

Kızılcık Şerbeti’nde akıllara durgunluk veren sahne 'Rüya mı yoksa gerçek mi' dedirtti
Show TV’nin dikkat çeken yapımı Kızılcık Şerbeti dizisinde kızılca kıyamet kopuyor. Çimen’le ilgili gelişmeler yeni fragmanı izleyenleri şoke etti.

Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde yine olanlar oluyor. Sosyal medyada da çok tartışılan son bölümlerin senaryoları, kafaları karıştırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz bölümde Çimen’in yaşadığı kafa karışıklığı, Gökhan ile aralarındaki ilişkinin yeniden şekillenmesine neden olmuştu. Çimen ile Doğa Gökhan’ın resmi olarak evli bulunduğu eşine gidip yaşananları anlatmış, bunun üzerine aldatıldığını öğrenen Gökhan’ın eşi de kayınpederine tüm duyduklarını iletmişti.

kizilcik-serbeti55-4.jpg

Olanlardan sonra ortaya çıkan Çimen ile Gökhan’ın imam nikahlı olmaları gerektiği fikri, Gökhan’ın babasından çıkmıştı. Üstelik bu fikir Gökhan tarafından kabul görmüştü. Yeni bölümde Çimen’in olanlara tepkisi merakla bekleniyordu. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlanarak tüm merak edilenleri ortaya koydu.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Gökhan, bir önceki bölümde Çimen’e imam nikahı kıymaları gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Çimen önce büyük bir şaşkınlık yaşadı, ardından bu fikri benimsedi. Son sahnelerde ise Gökhan ile birlikte annesinin evine gelen Çimen’in başını kapattığı görüldü. Burada 54. bölümü biten dizinin yeni bölüm fragmanında ise Çimen’in durumu iyice benimsediği görüldü.

Kıvılcım, 55. bölüm fragmanında Çimen’in üzerine saldırıyor. Kıvılcım, Çimen’i türbana girmiş olarak görünce “O kafandakini çıkarıp hemen odana gidiyorsun Çimen” ifadelerini kullanıyor. Bunun üzerine Çimen, “Anne saçmalama” diyor. Bu sözleri duyan Kıvılcım, Çimen’in üzerine saldırarak itiyor. Yaşadığı sinir krizi Çimen’i engellemeye yetmiyor.

kizilcik-serbeti55-1.jpg

ÇİMEN’İN ÇABUK ADAPTE OLMASI ŞAŞIRTIYOR

Seküler bir ailede doğup büyüyen, muhafazakar insanların yaşantısından bihaber olan Çimen’in kapanması ve küçük yaşta imam nikahı kıyması seyirciyi şaşırttığı kadar dizide de şaşkınlık yaratıyor. Öte yandan Çimen, imam nikahını kabul etmesinin yanı sıra, Gökhan’ın ailesine de uyum sağlıyor ve birlikte yaşamaya başlıyor.

Fatih, Görkem’den vazgeçmiyor. Yeni bölüm fragmanında Görkemlerde olduğu görülen Fatih’in, Görkem’in babası tarafından kabul gördüğü anlaşılıyor. Aynı sahnede Gökhan ile Çimen salona giriyor ve Fatih ile karşılaşıyor. Görkem “Ağabeyimle Çimen imam nikahı kıydılar” dediği görülüyor.

İlerleyen sahnelerde kardeşiyle konuşan Doğa, “Bak sen bu aileyle yapamazsın. Benden beter olursun” ifadelerini kullanıyor. ,

Kayınpederi ise Çimen’e “Madem kapandın dini vecibelerini de yerine getirmek zorundasın” diyor.

Tüm yaşananlar ve hızlı gelişen mantık dışı olaylar senaryoyla ilgili seyirciyi de endişelendiriyor ancak ilerleyen bölümlerde neler yaşanacağı da hala merak konusu olmaya devam ediyor.

ABDULLAH ALEV’İNDEN VAZGEÇMİYOR

Çocuğunun olacağını öğrenen Abdullah, Alev’in peşini bırakmıyor. Alev’in kendisini affedene kadar bekleyeceğini söyleyen Abdullah, Alev tarafından kabul görecek mi diye şimdiden merak edildi. Fragmanda Alev’in kafasının karıştığı ekrana yansıyor.

kizilcik-serbeti55-3.jpg

PEMBE YİNE Mİ SİNİRİNE HAKİM OLAMADI?

Öte yandan Alev, iş yerinin darmadağın olduğunu, bilgisayarının parçalandığını görüp çileden çıkıyor. Abdullah Bey’i evde tutamayacağını anlayan Pembe’nin sinir krizi geçirerek Alev’e zarar verdiğini düşündüren sahne ile ilgili gelişmeler seyirciler tarafından beklenmeye başladı.

Kan donduran yaşananlar, gelecek bölümle ilgili fikir verse de, Kızılcık Şerbeti izleyenleri yeni bölümü iple çekmeye başladı. Senaristleri eleştiren seyircinin umduğunu bulup bulamayacağı ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

KIZILCIK ŞERBETİ 55. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman diye soranlar Cuma gününü beklemeye başladı. 15 Mart 2024 Cuma günü saat 20.00’da ekranlara gelmesi beklenen Kızılcık Şerbeti 55. bölüm, yeni sürprizlere gebe görünüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.