Gupse Özay’ın adeta ikizi 'Görenler bir daha baktı'

Gupse Özay’ın adeta ikizi 'Görenler bir daha baktı'
Oscar Ödülleri gecesine katılan Lily Gladstone’un Gupse Özay’a benzerliği şaşkınlık yarattı. Özay, konuyu esprili bir dille ele aldı.

Sinema endüstrisinin en prestijli ödüllerinden olan Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen, Oscar Ödülleri olarak da bilinen 96’ncı Akademi Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.

Törende bulunan ABD’li oyuncu Lily Gladstone’un Gupse Özay’a olan benzerliği hayrete düşürdü. Ünlü oyuncunun esprili paylaşımı ise çok konuşuldu.

maxresdefault.jpg

GUPSE ÖZAY OLDUĞU ZANNEDİLDİ

Törende ‘Killers of the Flower Moon’ ile ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü, rakibi Emma Stone’a kaptıran Lily Gladstone, rakibinin kendisini anması üzerine ekranlara geldi.

lily-gladstone-2074302265.webp

‘Poor Things’ ile En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Stone, ödülünü alırken Gladstone’dan bahsetti ve o anlarda ekranlarda Lily Gladstone görüldü. Görüntülerin verildiği anda Gladstone, Gupse Özay’a benzerliğiyle birçok kişiyi şaşkına çevirdi.

featured-3.webp

Dünyaca ünlü oyuncunun Özay’a olan benzerliği sosyal medyada da esprilerin birbiri ardına gelmesine sebep oldu. Özay, kendi sosyal medya hesabından da esprili bir paylaşım yaparak takipçilerini gülümsetti. Özay paylaşımını “Evet dün Oscar alamadım. Ama Emma’yı tebrik ediyorum” notuyla yaptı.

gupse.jpg

i.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.