Survivor'da hırsızlık şoku Hiç böylesi yaşanmamıştı

Survivor'da hırsızlık şoku Hiç böylesi yaşanmamıştı
Heyecanın ve gerilimin eksilmediği Survivor All Star'a bu kez bir hırsızlık skandalı dalga vurdu. Acun Ilıcalı hırsızlık olayına ilişkin sessizliğini bozdu.

Survivor yarışmacılarından Poyraz'ın Dominikli bir kişinin evinden çuvalla yiyecek çalması gündeme bomba gibi oturdu.

poyrat.jpg

Hırsızlık skandalında Poyraz'ın bir eve girerek kilo kilo yiyecek çaldığının belirlenmesinin ardından evi soyulan Dominikli adamın şikayetçi olmak istediği belirtildi. Dominikli adamın tam suç duyurunda bulunacağı zaman Acun Ilıcalı'nın araya girerek ev sahibini vazgeçirdiği iddi edildi. Skandal gelişme sosyal medyada ve Survivor hayranları arasında büyük çalkantıya neden oldu. Survivor Poyraz'a bu olayın sonucunda 15 ödülden men cezası verildiği belirtildi.

ACUN AÇIKLAMA YAPTI

Hırsızlık olayına ilişkin sessizliğini bozan Ilıcalı açıkladı "O yarışmacıya, Survivor tarihinde görülmemiş bir ceza verilecek" dedi.

TV8'de yayınlanan tanıtım bölümünde Acun Ilıcalı'nın "Aklımı hayalimi durduran böyle bir olay hiç olmadı" diyerek Poyraz'a Survivor tarihinin görmediği bir ceza vereceklerini söylediği kısım yayına verildi.

"SUÇLUYU KORUMAK SUÇTUR"

poyrat2.webp

Diğer yandan gazeteci Orhan Uğuroğlu konuyla ilgili Twitter hesabından sert bir mesajla olaya tepki gösterdi. Orhan Uğuroğlu paylaşımında "Poyraz kampı terk edip bir Dominik vatandaşının evine girip hırsızlık yapmış, Acun Ilıcalı devreye girip hırsızlığı örtbas ediyor. Poyraz ihraç edilmiyor. Sadece 15 ödülden muaf tutuluyor. İtirafçılar ile ceza 10’a indi. Suçluyu korumak suçtur." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.