Market zincirlerden flaş karar Ramazan boyunca uygulanacak

Market zincirlerden flaş karar Ramazan boyunca uygulanacak
Ramazan boyunca Türkiye genelinde 7 bin 700 şubesi bulunan yerel market zincirlerde indirim ve fiyat sabitleme kampanyası başlatıldı.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, Ramazan sonuna kadar yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Yerel zincir marketlerin ortak aldığı kararla fiyat sabitleme ve indirim kampanyası Ramazan sonuna kadar sürdürülecek.

market.jpg

Ömer Düzgün, yaptığı yazılı açıklama ile vatandaşlara güzel haberi verdi. Ömer Düzgün Türkiye genelinde 7 bin 700 şubesi bulunan 14 perakende derneğinin çatı örgütü olarak, ramazan ayında tüketicilerin bütçelerini rahatlatmak için yeni bir kampanyaya imza attıklarını duyurdu.

market1.jpg

Ramazan sonuna kadar yüzlerce üründe fiyatları sabitlediklerini söyleyen Ömer Düzgün, "Yerel zincirler olarak vatandaşlarımızın bütçelerine katkıda bulunmak ve ekonomik istikrara katkı sağlamak amacı ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız. İçinde bulunduğumuz sürecin üstesinden ancak tek yürek gelebiliriz. Bu süreçte, marketlerimizdeki fiyat istikrarını sağlamak ve halkımızın rahat bir ramazan geçirmesine destek olmak bizim önceliğimiz." sözlerini kullandı.

Ömer Düzgün, ramazan ayı hazırlığı için sektör temsilcileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını ve ortak karar aldıklarını söyledi.

Ömer Düzgün, Ramazan'da 7 bin 700 yerel zincir market mağazasında yüzlerce üründe fiyatları sabitlediklerini belirterek vatandaşların bayram sonuna kadar her hafta bölgelere özel düzenlenecek kampanyalar dahilinde yüzlerce ürünü yüzde 25 daha erişilebilir fiyatlarla satın alabileceğini söyledi. Düzgün vatandaşların bakliyattan yağa, çaydan şekere, undan makarnaya kadar yüzlerce temel gıda ürününe daha uygun fiyatlarla erişebileceğini belirtti.

Ömer Düzgün fiyat sabitleme ve indirim kararının gıda dışında atıştırmalık, temizlik, deterjan, bulaşık makinesi ürünleri, kağıt ürünlerinde de geçerli olacağını ifade etti.

Diğer yandan Ömer Düzgün, tüm üretici ve tedarikçilere de kampanyaya destek olmaları çağrısında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.