Serenay Sarıkaya paylaşımlarıyla ortalığı karıştırdı 'Kızılcık Şerbeti’ne yakıştırıldı'

Serenay Sarıkaya paylaşımlarıyla ortalığı karıştırdı 'Kızılcık Şerbeti’ne yakıştırıldı'
Dünyaca ünlü bir marka tarafından Seul’e davet edilen oyuncu Serenay Sarıkaya’nın o pozları sosyal medyayı birbirine kattı.

Başrolünde yer aldığı Aile dizisi final yaptıktan sonra tatile giden oyuncu Serenay Sarıkaya, son olarak dünyaca ünlü lüks bir markanın Seul’deki etkinliğine katıldı. Oyuncu, burada Koreli oyuncu ve şarkıcılarla bir araya gelirken, giyim tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

bulgari-1.jpg

Sarıkaya, sosyal medya hesabından da paylaştığı tarzıyla çok konuşulanlar arasına girdi. Taktığı sıkı saç bandıyla farklı bir görünüm kazanan oyuncu, son dönemde reyting rekorları kıran dizi Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna yakıştırıldı. Fotoğrafın tamamını görmeyenler, Sarıkaya’nın başörtüsü taktığını düşündü. Ünlü oyuncuya yorum yağdı.

bulgari.jpg

TARZIYLA GÖZLERİ KAMAŞTIRDI

Yer aldığı projelerle başarısını ortaya koyan oyuncu Serenay Sarıkaya, güzelliği ve tarzıyla da çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Son olarak dijital yapımlarda yer almasının yanı sıra Aile dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, dizinin final yapmasının ardından dünyaca ünlü bir markanın Seul’deki etkinliğinde ortaya çıktı.

bulgari-3.jpg

Marka elçisi olarak Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen etkinliğe katılan Sarıkaya, davetteki tarzıyla dikkat çekti.

SAÇ BANDI OLAY OLDU

Etkinlik için gittiği Seul’de marka için poz veren Sarıkaya, siyah bir kıyafet tercih etti. Sıkı bir topuz ve başının ön tarafını kaplayan saç bandını tercih eden Sarıkaya’yı görenler “Kızılcık Şerbeti’nde mi oynayacak?” diye sormaya başladı.

bulgari-2.jpg

Ünlü oyuncu, otel odasında yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekti. Etkinlik için hazırlanırken sempatik tavırları dikkat çekti.

65f2ba70cefd4537-w1200xh2223.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.