Bahar dizisinde beklenmedik karar 'Hayranları gündeme taşıdı'

Bahar dizisinde beklenmedik karar 'Hayranları gündeme taşıdı'
Reything rekorları kıran Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Bahar'ın başrol kadrosu mu değişiyor? Hayranları gündeme taşıdı.

Show Tv’nin çiceği burnunda dizisi, yakaladığı reythinglerle uzun süre ekranlardaki başarısını sürdürücek gibi duruyor. Ancak dizi oyuncu kadrosundaki ayrılıkla gündemde.

EKRANLARA DÖNDÜ

Demet Evgar'ı uzun bir aranın ardından ekranlara döndüren dizi, doktor Bahar'ın hayatındaki dramatik dönüşümünü konu ediniyor. Yakın zamanda yayınlanan bölümde Bahar karakterinin verdiği beklenmedik karar izleyicileri şaşırttı.

Hikayede Bahar'ın hastanede yükselen kariyeri, Timur'un kurguladığı tuzak sonucu kesintiye uğruyor. Karakter bu tuzak neticesinde hastaneden ayrılmak ve doktorluk hayallerine veda etmek zorunda kalıyor. Bu durum, dizinin takipçileri arasında büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaratıyor.

KADRODAN AYRILIYOR MU?

Dr. Cha adlı Kore dizisinden uyarlanan dizideki fedekar anne rolü göz yaşartırken Nevra Yavuzoğlu’na hayat veren Hatice Aslan’ın kadrodan ayrılacağı bir kulis dedikodusu olarak güncelliğini korurken, iddia sosyal medyada çeşitli yorumların yapılmasına da sebep oldu. Ancak konuya ilişkin henüz resmi olarak net bir açıklama yapılmadı. Dizinin hayranları Nevra Yavuzoğlu karakterinin çok sert ve acımasız olduğunu gündeme getirerek bu karaktere senaryoda yer verilmesin talebinde bulunmuştu. Dizi hakkındaki ayrılık dedikodularının, sosyal medyadaki tepkilerden kaynaklanıp kaynaklanmadığı bilinmiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.