Acun Ilıcalı’dan kalpli sosyal medya paylaşımı ‘Viral videoya kayıtsız kalmadı’

Acun Ilıcalı’dan kalpli sosyal medya paylaşımı ‘Viral videoya kayıtsız kalmadı’
Sosyal medyada bir kadının viral olan bir videosunu kendi hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, gönderiyi kalp emojisiyle paylaştı.

Erzurum’da iftardan sonra yerel bir platform tarafından yapılan sokak röportajı, sosyal medya kullanıcıları arasında hızla yayıldı. Röportajda konuşan Erzurumlu bir kadının sempatik tavırları ve esprili ifadeleri kısa sürede dikkat çekti. O kadar ki, viral olan video, ünlü isim Acun Ilıcalı’nın da önüne düştü. Erzurumlu olduğu bilinen Ilıcalı, videoyu kendi hesabından da paylaştı.

ERZURUM İLE İLGİLİ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sokak röportajları da artmaya başladı. İftar sonrası vatandaşlarla yapılan röportajlarda ilginç anlar da kaydedildi.

İnternet dünyasında viral olan Erzurumlu bir kadının röportajı da tartışmalara konu oldu. Esprili diliyle muhabire cevap veren kadın, kendisinin de Erzurumlu olduğunu söyledi.

acun2.webp

Kendisine uzatılan mikrofona konuşan kadın, Ramazanın nasıl geçtiğinin sorulması üzerine cevabını verdi. Ardından “Yedik, içtik, bak ne kadar güzel” diyerek etrafını işaret eden kadın esprili bir şekilde “Aslında hiç sevmem Erzurumun insanlarını” ifadelerini kullandı. Muhabirin “Niye abla, sen buralı değil misin?” diye sormasının üzerine “Buralıyım da, kendimi de sevmiyorum” diyerek gülmeye başladı. Muhabirin nedenini sormasının ardından kadın “İnsanı biraz daha kültürlü olsa iyi olur. Biraz gidip dışarı memleketlerde insan görüp geleceğiz” dedi. Kısa sürede viral olan video en çok konuşulanlar arasına girdi.

Videonun altına yorum yapan sosyal medya kullanıcılarının çoğu kadını “tatlı” bulduklarını söyledi. Samimi ve sempatik bulunan kadının videosu Acun’un da önüne düştü.

ACUN’DAN KALPLİ PAYLAŞIM

Öte yandan Erzurumlu olduğu bilinen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da videoyu görerek kendi sosyal medya hesabından tekrar paylaştı.

Videoyu görüp beğenen Erzurumlu Acun Ilıcalı, kendi X hesabında videoyu kalp emojisi koyarak paylaştı. Yaptığı paylaşımla dikkat çeken Ilıcalı’nın kayıtsız kalmadığı görüldü.

acun-ilicaliii.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.