Tolga Karel’in çocuklarına bırakacağı miras gündeme oturdu 'ABD’de TIR şoförü olmuştu'

Tolga Karel’in çocuklarına bırakacağı miras gündeme oturdu 'ABD’de TIR şoförü olmuştu'
Oyunculuğu bir anda bırakıp ABD’ye yerleşen ve orada TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel, çocuklarına bırakacağı ilginç mirasını açıkladı.

Türkiye’nin sevilen dizilerinde yer alan ancak oyunculuğu bırakıp ABD’ye yerleşen Tolga Karel, aynı zamanda TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı.

happy-valentines-day-askim-forever.jpg

PAYLAŞIMI BİRÇOK KİŞİNİN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Ailesiyle yeni bir yaşamın kapılarını aralayan ve Türkiye’den ayrılan Karel, çok konuşulan paylaşımını sosyal medya hesabından yaptı. Zaman zaman ekonomi tavsiyeleri veren ünlü isim, bu kez dolaylı bir tavsiyeyle çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı ve bu çıkışı çok konuşuldu.

takip-ettigim-kadariyla-sosyal-medya-ne-yazikki-kisilerin-kendi-oz-benliklerini-kaybettikleri-sanal-bir-mecra-haline-gelmeye-basladi-bunu-birtek-benmi-dusunuyorum-bilmiyorum-ama-bildigim-tek-birsey-var-gunun-birind.jpg

Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteriyle hafızalarda yer edinmiş ünlü isim, çocuklarına miras olarak birer bitcoin bırakacağını açıkladı. Karel, yaptığı paylaşımda “Çocuklarımın her birine 1 bitcoin miras bırakacağım. En azından beni her an hatırlar, arkamdan dualarını eksik etmezler" ifadelerini kullandı. Paylaşımının devamında ise “2030’da isterlerse 1 milyon dolardan satarlar” dedi.

tolgakarel1.jpg

Karel’in çocuklarına mirasını açıkladığı bu paylaşımı hem yatırım tavsiyesi olarak görüldü hem de bir hayli şaşırttı.

tolgakarel2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.