Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a sert sözler 'Bir zamanlar aralarından su sızmıyordu'

Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a sert sözler 'Bir zamanlar aralarından su sızmıyordu'
Aralarından bir zamanlar sus sızmayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in arasındaki ipler gerilmeye devam ediyor. Yaşanan son olayda Murat Cemcir Ahmet Kural'a sert sözler söyleyerek açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, bir zamanlar "Kardeş Payı", "Düğün Dernek", "İşler Güçler", "Ailecek Şaşkınız", "Çalgı Çengi" gibi unutulmaz yapımlara birlikte imza atmış, kariyerlerini birlikte yükseltmiş bir ikili olarak tanınıyordu. Ancak son zamanlarda aralarındaki soğuk rüzgarlar medyada sıkça konuşulmaya başlamıştı. Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir'in sessizliği, merak uyandırmıştı.

ARALARINDAN SU SIZMIYORDU

Bir dönem adeta ayrılmaz bir ikili olarak gösterilen ve her fırsatta birlikte görülen Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın arasına bir mesafe girmişti. 2020 yılından bu yana birlikte projelerde yer almayan, kameralara beraber poz vermemiş olan bu ünlü oyuncuların aralarının bozulduğu ortaya çıkmıştı.

adgadg.jpg

DÜĞÜNE KATILMAMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Bodrum'un Cennet Koyu'nda gerçekleşen Ahmet Kural ile Gizem Şahin'in düğününde ise Murat Cemcir'in olmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Ancak ne Ahmet Kural ne de Murat Cemcir, neden küstüklerine dair net bir açıklama yapmamıştı.

Sonunda sessizliğini bozan isim Murat Cemcir oldu. Ünlü oyuncu, "Bizim aramızda bir küslük yok. Ben kimseye küsmem, bana küser insanlar. Ben dururum, sonra geri gelirler, barışırlar, tekrar giderler." şeklinde konuştu. Muhabirlerin "Geldi mi?" sorusuna ise "Yok." yanıtını verdi.

23427774982-5bd7ca8ac1-k.jpg

BİRBİRLERİNİ ENGELLEDİLER Mİ ?

Bir muhabir, "Size WhatsApp'tan davetiye göndermiş ama hiçbirine katılmadığınız için özel olarak da aramış." dediğinde, Cemcir, "Ben WhatsApp'a bakmıyorum. Bazı numaralara bakmıyorum." diyerek cevapladı.

'AHMET, BENİM ÇOK SEVDİĞİM ESKİ BİR ARKADAŞIM'

"Bunun üzerine numarası engelli mi?" diye sorulduğunda ise Murat Cemcir, "Hayır, engelli değil. Ahmet, benim çok sevdiğim eski bir arkadaşım." şeklinde yanıt verdi. Her ne kadar aralarında mesafe olsa da, Cemcir'in sözleri eski dostluğun tamamen kaybolmadığını gösteriyordu.

sdfas.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.