Kızılcık Şerbeti’nde gerilim yükseliyor 'Ağlayarak terk edeceksin burayı'

Kızılcık Şerbeti’nde gerilim yükseliyor 'Ağlayarak terk edeceksin burayı'
Her bölümüyle izleyenlerini şaşırtmayı sürdüren Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev’in Ünallara yerleşmesi gerilime gaz verdi.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizilerinden Kızılcık Şerbeti, her hafta tartışmalı sahneleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Geride bıraktığımız hafta Alev’in Ünal ailesinin evine çıkarma yapması, eve yerleşmesi seyirci tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Kızılcık Şerbeti severler, bundan sonra ne olacağını merak etmeye başlamışken 56. bölümün yeni fragmanı paylaşıldı.

nursema3-001.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

Geçen hafta Alev’in eve çıkıp gelmesi üzerine Ünal ailesi büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yeni bölümün de bu sahnelerle başladığı yeni fragmanda görülüyor.

kizilcik-serbeti-44-bolum-ozeti-ve-fotograflarialev-ve-abdullah-birlikteliklerinin-aileleri-tarafindan-sandiklari-kadar-kolay-kabul-gormeyecegini-anlasalar-da-ciktiklari-yoldan-donmeye-niyetleri-yoktur-omeri-1-001.jpg

Dizinin 56. bölüm fragmanında, Fatih’in Alev’e bağırıp üstüne saldırdığı görülüyor. Fatih, “Sen benim evime gelip bana kafa mı tutuyorsun? Kimsin sen, bir de babamın yerine oturmuş…” diyor. Pembe ise o anlarda şaşkınlığını üzerinden atıp “Hazırla şunun odasını, bakalım ne kadar dayanabilecek?” ifadelerini kullanıyor.

UMUT BİLE HAK VERMİYOR

Alev’in her hatasında yanında olan yakın arkadaşı Umut bile Nursema’nın “Alev bizim eve yerleşmiş” sözlerinin üzerine çılgına dönüyor.

Pembe ise Alev’e “Sen beni deviremezsin” diyerek kafa tutuyor. Alev’in ise vazgeçmeye niyeti yok gibi görünüyor.

nursema1-001.jpg

GÖRKEM FATİH’E BOZULUYOR

Yeni bölüm fragmanında Görkem ile Fatih’in keyifli anlar geçirdiği görülüyor. Ancak Doğa ile ilgili konu açılınca, Görkem’in Doğa ile ilgili “Belki hayatına biri girer” demesi üzerine Fatih, “Olmaz öyle şey” diyor. O anlarda Fatih’in gülüp dalga geçtiği görülürken Görkem konuya bozuluyor.

RÜZGAR NURSEMA’YE “GİTME” DİYOR

Umut ile Nursema’nın her şeyi bırakıp başka bir şehre yerleşmek istemeleri üzerine Rüzgar Nursema’ya “Gitme” diyor. Bu çıkışa şaşıran Nursema afallıyor. Ancak Rüzgar sözlerini sürdürüyor ve “Lütfen yapma bunu kendine. Geleceğini başka biri için mahvetme” diyor.

nursema2-001.jpg

“ZİNDAN EDECEĞİZ BU EVİ ONA”

Öte yandan Pembe, “Zindan edeceğiz bu evi ona” diyerek Alev ile ilgili planlarını aktarıyor. Fragmanda karşı karşıya gelen Alev ile Pembe’nin konuştukları görülüyor. O anlarda Pembe, “Ağlayarak terk edeceksin burayı” diyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.