Kızıl Goncalar’a ‘Ramazan’ sahnesi damga vurdu 'Mira’nın sorusu duyanları şaşkına çevirdi'

Kızıl Goncalar’a ‘Ramazan’ sahnesi damga vurdu 'Mira’nın sorusu duyanları şaşkına çevirdi'
NOW TV’nin tartışmalı dizisi Kızıl Goncalar’a yeni bir sahne damga vurdu. Mira ile Cüneyd’in sohbeti dikkat çekti.

Özgü Namal ve Özcan Deniz’i aynı projede buluşturan Kızıl Goncalar dizisinde her hafta yeni bir sahne gündem olmayı sürdürüyor. Dün akşam ekranlara gelen son bölümde Mert Yazıcıoğlu’nun oynadığı Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz’ın canlandırdığı Mira karakterleri arasında geçen konuşmanın detayları izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

mira.webp

‘RAMAZAN KİM’ SORUSUYLA GÜNDEM OLDU

Birçok kişi tarafından sevilerek izlenmesine karşın yayın hayatına başladığı günlerde bir kesim tarafından da tepkilerin odak noktası olan Kızıl Goncalar dizisinde Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu gibi başarılı isimler başrolü paylaşıyor. Dizinin her yeni bölümünde ise dikkat çeken bir sahne mutlaka yer alıyor.

Dün akşam NOW TV ekranlarında yayına gelen dizinin son bölümünde Mira ile Cüneyd’in arasında geçen konuşma seyirciyi bir yandan şaşırttı bir yandan ise güldürdü.

kizilgonca.webp

Babasının çalıştığı hastanede, babasının hastası olan Cüneyd ile karşılaşan Mira, kafeteryada Cüneyd’e içecek bir şey ısmarlamak istiyor. Mira “Bir şeyler ısmatlayayım, çay kahve?” şeklinde soruyor. Bunun üzerine Cüneyd kısaca “Ramazan” diye cevap veriyor. Bu cevaba şaşıran Mira ise “Ramazan kim?” diye soruyor.

Sorunun cevabını açıklamaya çalışan Cüneyd, konuya Recep ve Şaban üzerinden girmek isteyince Mira bu defa “Onlara da mı çay ısmarlayayım?” diye soruyor.

O anları seyreden dizinin izleyenleri, sosyal medyada Mira’nın sorusunu dillerine doladı. Sahneyi komik bulan seyirci, Kızılcık Şerbeti dizisine gönderme yaparak “Kıvılcım’ın kızı olmalıymış” yorumlarını yaptı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.