Nursema ile Umut’un arasına kara kedi girdi 'O anları görünce ağzı açık kaldı'

Nursema ile Umut’un arasına kara kedi girdi 'O anları görünce ağzı açık kaldı'
Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve Nursema’nın evi terk edişi seyircide şok etkisi yarattı.

Show TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan ve her Cuma günü seyircisini ekran başında toplayan Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşananlar adeta yürekleri burktu. Nursema ile Umut arasında yaşanan gerilim, Rüzgar ile mi alakalı diye merak edilmeye başlandı. Konuyla ilgili detayların ipuçları, dizinin yeni yayınlanan ikinci fragmanında verildi.

nursema-umut3.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ

Kızılcık Şerbeti 58. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde bölümün ilk fragmanı yayınlanırken, son olarak ikinci fragman da geldi. Kızılcık Şerbeti 58. bölüm 2. fragman yaşananları gözler önüne serdi. Gösterilen sahneler ‘Umut ile Nursema’nın büyülü aşkından geriye küller mi kalacak’ dedirtti.

RÜZGAR İLE NURSEMA YÜZLEŞTİ

Kızılcık Şerbeti dizisi 58 bölüm 1. fragmanı içerisinde Rüzgar ile Nursema’nın yüzleşmeleri görülmüştü. Nursema Umut’tan öğrendiği bilgiler doğrultusunda Rüzgar’ın karşısına dikiliyor. “Bana hislerinin olduğunu söyledi” diyen Nursema, Rüzgar’dan “Ne yani sen anlamadın mı, hissetmedin mi bilmiyor muydun?” sorusunu alınca, “Biliyordum” diyerek odasından çıkıyor ve seyirciyi şaşkına çeviriyor.

ruzgar-nursema.jpg

Bölümün ikinci fragmanında ise Nursema’nın istifa ettiği ve gelip Umut’a haber verdiği görülüyor. İçi rahatlayan Umut ise kendi işlerine yöneliyor. Bundan sonra ise ikilinin arasında yeni bir gerilimin fitili ateşleniyor.

UMUT EVLİ OLDUĞUNU GİZLİYOR

Bir yıldız olmak isteyen Umut, sahneye çıkıyor. Bir lansmanda sahne alan Umut, yapımcının tavsiyesi üzerine Nursema’ya lansmandan bahsetmiyor ve yalan söylüyor. Çünkü evli olduğu, özellikle de muhafazakâr birinin eşi olduğu bilinirse kariyerinde yükselemeyeceği düşünülüyor. Ancak hesaplar tutmuyor. Nursema lansmanı öğrenip geliyor ve Umut’u sahnede görüyor. Evine dönen Nursema bavulunu toplayıp evden ayrılıyor.

nursema45.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ 58. BÖLÜM NE ZAMAN?

Tanıtımlarla yetinmeyen izleyicinin merakı doruklara ulaştı. Kızılcık Şerbeti 58. Bölüm ne zaman diye soran izleyiciler Cuma gününü iple çekiyor. Yeni bölüm 5 Nisan Cuma günü Show TV ekranlarına saat 20.00’da gelecek. Nursema ile Umut arasındaki gelişmeler sonucunda bu evliliğin ayrılığa mı gideceği ile ilgili detaylar şimdiden heyecan uyandırmaya başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.