Kızılcık Şerbeti’nden olaylı fragman! Umut’un yaptıkları haddini aştı

Kızılcık Şerbeti’nden olaylı fragman! Umut’un yaptıkları haddini aştı
Bayram tatilinden sonra ilk kez ekranlara gelecek olan Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm fragmanı, seyirciyi Umut’a düşman etti.

Ramazan Bayramı tatili nedeniyle bir hafta yayınlanmayan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanı geldi. Show TV’nin sevilen dizisinde yeni bölümde yaşananlar seyirciyi hop oturup hop kaldıracak cinsten…

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA UMUT HADDİNİ AŞTI

Show TV dizisinin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin bir önceki bölümünde ünlü olmak isteyen Umut’un Nursema’dan habersiz lansmana katılması ve Nursema ile görünmek istememesi ikili arasında ayrılığın sinyallerini yakmıştı. Umut’u lansmanda şarkı söylerken gören Nursema, eve gidip eşyalarını toparlamış ve evi terk etmişti. İzleyiciler bunları görünce yeni bölümü merakla beklemeye başladı ancak araya bayram tatili girince, dizi bir hafta boyunca yayınlanmadı. 15 günlük ara veren Kızılcık Şerbeti’nin 59. bölüm fragmanı yeni yayınlandı.

kizil34.jpg

Yeni bölüm fragmanında Umut’un haddini aşan davranışları izleyicilere büyük bir şok yaşattı. Öncelikle Nursema’nın gidişine üzüldüğü görülen Umut, daha sonra evde bir kadınla birlikte olurken Nursema’ya yakalandı.

NURSEMA İŞİNE GERİ DÖNDÜ

Rüzgar’ın kendisine karşı olan hislerini öğrenen Nursema bir önceki bölümde Umut rahatsız olmasın diye işinden istifa etmişti. Ancak Umut’un kendisinden habersiz lansmana çıkmasına gücenen Nursema, Rüzgar ile görüşüp işine geri dönmek istediğini söylüyor. Tüm bunları duyan Umut ise muhtemelen intikam duygularıyla Nursema’yı aldatıyor. Tam o esnada ise Nursema eve gelip olanları görüyor.

nursema1.jpg

GÖRKEM’DEN PEMBE VE ABDULLAH’A BÜYÜK ŞOK

Pembe’nin de ısrarlarıyla Görkem ile evlenen Fatih’in yeni bölüm fragmanında başını taşlara vurmaya başladığı görülüyor. Görkem ile birlikte bara giden Fatih, Görkem’in kendisini kaybetmesinin üzerine panikliyor. Ardından Görkem ile eve zil zurna döndüklerinde ev halkına açıklama yapmak zorunda kalıyor. Görkem’i o halde gören Pembe ve Abdullah şoke oluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.