Kızıl Goncalar’dan sürpriz final kararı! Son gelişmeyle tansiyon yükselecek

Kızıl Goncalar’dan sürpriz final kararı! Son gelişmeyle tansiyon yükselecek
Çok konuşulan dizi Kızıl Goncalar için geri sayım başladı. Tansiyon yükseltecek son yayın tarihi belli oldu.

Yeni dizi olarak sezona damga vuran Kızıl Goncalar, NOW TV’nin en çok konuşulan yapımları arasında yer aldı. Dizide işlenen tarikat nedeniyle bir kesimin tepkisini üzerine çeken dizi için yeni karar alındı.

Kızıl Goncalar dizisi, yayın hayatına olaylı bir başlangıç yapmış, dizi RTÜK takibine takılmış ve çekim yeri ile ilgili bir kriz de ilk bölümlerde gündeme gelmişti. Ancak süreç geride bırakıldı ve dizi başarılı bir sezon geçirdi.

kizil.webp

Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı dizi için sezon finali kararı netleşti. Dizinin izleyici kitlesi sezon finalinin ne zaman yapılacağını merak etmeye başlamışken tarih ortaya çıktı.

SEZON FİNALİ ÖNCESİ YENİ KARAKTER

Dizi sezon finalini yapmadan önce son bölümlere savcı karakterinin dahil olacağı öğrenildi. Senaryo gereği savcı, tarikat ile ilgili inceleme başlatacak ve dizinin seyrinde tansiyon yükselecek. Henüz hangi oyuncunun savcı rolüyle ekranlara geleceği ortaya çıkmadı.

kizil2.webp

O TARİHTE SEZON FİNALİ YAPACAK

Başarılı bir sezonun ardından NOW TV ekranlarına ara vermesi beklenen dizinin sezon finali tarihi de ortaya çıktı. Dizi 20 Mayıs’ta ilk sezonu noktalayacak. Dizi için son 4 bölüm kaldı, heyecan ise sezon finali öncesinde tırmanmaya başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.