Ceyda Düvenci ile Güçlü Mete aşkında yeni gelişme: Sonunda ilan-ı aşk geldi

Ceyda Düvenci ile Güçlü Mete aşkında yeni gelişme: Sonunda ilan-ı aşk geldi
Bir süredir Ceyda Düvenci’nin hayatında birinin olduğu konuşulurken, sosyal medyadan ilan-ı aşk geldi.

Geride bıraktığımız yıl 8 yıllık eşi Bülent Şakrak ile olan evlilikleri son bulan Ceyda Düvenci’nin yaşadıkları magazin dünyasını sarsmıştı. Boşanmanın nedenleri birçok kişi tarafından tartışma konusu olmuştu. O üzücü günleri geride bırakan Düvenci, özel hayatıyla son dönemde gündeme gelmeye başladı.

Ünlü oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci’nin yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüş, hatta oyuncu Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile birlikte olduğu konuşulmuştu. Bugün malumun ilanı Güçlü Mete’den geldi.

ROMANTİK DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMASI GELDİ

Ceyda Düvenci, bugün 46 yaşına girdi. Ünlü oyuncunun 16 Nisan 1977 doğumlu olduğu biliniyor. Güçlü Mete ise sevgilisi Ceyda Düvenci’nin doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Mete, Düvenci’nin fotoğrafını profilinde paylaşarak şu sözleri not düştü:

“Yaşamın bir mucizesi… 16 Nisan’da ailesine, bu sene benim hayatıma Ceyda doğar. Nice mutlu yaşlara sevgilim”. Mete, bu paylaşımına kalp emojisi iliştirmeyi de ihmal etmedi.

Paylaşımı gören Düvenci ise bu romantik paylaşıma yanıt olarak “Seni çok seviyorum” diyerek kalp emojisi bıraktı. Böylece son dönemde çok konuşulan aşk belgelenmiş oldu.

ceyda-duvenci-ask.webp

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

Ceyda Düvenci, ekranlardan tanınan dizi oyuncusu ve sunucu olmasının yanı sıra tiyatro ve sinema oyuncusudur. 16 Nisan 1977 yılında Bursa’da dünyaya gelen Düvenci, 1995 yılında Kandemir Konduk tarafından yazılan Palavra Aşklar isimli TV dizisiyle oyunculuğa başladı.

Oyunculuğa başladıktan sonra 1977 yılında düzenlenen güzellik yarışmasında üçüncü olan ünlü isim, oyunculuğa devam etti. Çeşitli tiyatro oyunu, sinema filmi ve dizilerde rol alan Düvenci, üç evlilik yaptı.

ceyda.webp

İlk evliliğini 2000 yılında Kaan Girgin ile yapan oyuncunun ikinci evliliği 2008 yılında Engin Akgün ile oldu. Akgün ile evliliğinden bir çocuğu bulunan Düvenci, bu evliliğini de noktaladı. Daha sonra 2015 yılında Bülent Şakrak ile dünyaevine giren oyuncu, bu evliliğinden de bir çocuk sahibi oldu. Geçtiğimiz yıl, kendisi gibi oyuncu olan Şakrak ile evlilikleri de son buldu.

GÜÇLÜ METE KİMDİR?

İstanbul doğumlu Güçlü Mete 20 Mayıs 1971 doğumludur. Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Mete, oyuncu Ebru Cündübeyoğlu ile evlendi. Bu evlilikten bir kızı bulunan Mete daha sonra 2022 yılında evliliğini sonlandırdı.

guclu-mete-kimdir.webp

Kariyerine 2005 yılında Radyo Time'da Genel Yayın Yönetmeni olarak başlayan Mete, 2007 yılına kadar buradaki kariyerini sürdürdü. Sonraki yıllarda Alem FM'de "Kripto Odası" adlı programı hazırlayıp sunan Mete, 2013 yılında Alem FM'den Show Radyo'ya geçiş yaptı. Burada 2018 yılına kadar “Sarı Tramvay” adlı programı sundu. Ayrıca, Güçlü Mete aynı zamanda Kafa Radyo'nun kurucuları arasında yer alıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.