İnci Taneleri’nden o sahne yürekleri ağızlara getirdi 'Kanlar içinde kalacak'

İnci Taneleri’nden o sahne yürekleri ağızlara getirdi  'Kanlar içinde kalacak'
Başladığı günden beri TV seyircisini etkisi altına alan İnci Taneleri dizisinin 5. Bölümünün ikinci fragmanı yürekleri ağızlara getirdi.

Yılmaz Erdoğan’ın usta kaleminden çıkan ve aynı zamanda başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarının heyecan uyandıran dizisi İnci Taneleri’nde bu hafta yaşanacaklar, izleyiciler için sürpriz oldu. TV izleyicisini ekran başına kilitleyecek yeni bölümden önemli detaylar neler?

dilber3.jpg

VURULDUĞU SAHNE OLAY OLACAK

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selme Ergeç, Kubilay Aka gibi isimlerin paylaştığı etkileyici yapım Kızıl Goncalar, her hafta seyircisini etkisi altına almaya devam ediyor. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında izleyiciye yansıtılanlar, yaşanacak heyecan verici anları gözler önüne serdi.

dilber1.jpg

Dizinin yayına gelecek olan 5. bölümünde Azem’in oğlu Cihan’ın her şeyi öğrendiği sahneler ekranlara geliyor. Azem ile Cihan’ın konuştuğu anlarda yoldan geçmekte olan bir otomobilden ateş açılıyor. Fragmanı izleyenler, Cihan ölecek mi sorularını sormaya başladı.

dilber5.jpg

Tanıtımın ileri sahnelerinde Azem’in ağladığı görülüyor. O anlarda gömleğinin kana bulanmış olduğu dikkat çekiyor.

DİLBER’DEN “AĞABEY” ÇIKIŞI

Piraye ile Azem arasında yaşananlar Dilber’in dikkatini çekiyor. Bunun üzerine kıskanan Dilber, Azem’e “Cevap ver be ağabey, aranızda bir şey var mı yok mu?” sorusuyla seyirciyi şoke ediyor.

Azem bunun üzerine “Ağabey mi?” diye soruyor, Dilber ise “Ne oldu? Ağabey ayıp bir laf mı” diyor.

dilber2.jpg

İNCİ TANELERİ DİZİSİ NE ZAMAN? İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yüzbinlerce kişinin merakla izlediği İnci Taneleri dizisinin yeni bölümleri her perşembe akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarına geliyor. Dolayısıyla İnci Taneleri dizisi 5. bölümü 22 Şubat 2024 tarihinde saat 20.00’da yayına gelecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.