İnci Taneleri’nde gözyaşları sel oldu 'Kan donduran olay reyting rekorları kırdı' Yeni bölümde neler olacak

İnci Taneleri’nde gözyaşları sel oldu 'Kan donduran olay reyting rekorları kırdı' Yeni bölümde neler olacak
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi İnci Taneleri’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve Dilber’in acısı içleri yaktı. Dün akşam yayınlanan bölümü izleyenlerin gözlerinde ise yaş kalmadı.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi İnci Taneleri, Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkarak Kanal D ekranlarına geliyor. Her hafta heyecan uyandıran dizinin gelecek hafta yayınlanması planlanan bölümünün tanıtımı yayınlandı.

Dün akşam ekranlara gelen dizide izleyiciyi rahatsız ettiği kadar etkileyici bir anlatım sunan bir senaryo işlendi. Dilber, otel odasına gelen kocası Zahir’in kendisini darp etmesi üzerine komaya girerek sedyeyle otelden çıkarıldı. O anlarda çevreyi saran yakınları, endişeli bekleyişini sürdürürken Azem’in gelip duruma şahit olduğu ve merakla Dilber’in çıkarılışını izlediği görüldü. O anlarda izleyenler de gözyaşlarını tutamadı. Dilber’in hayati tehlikesinin olup olmadığı merak konusu oldu.

inci3.webp

‘DÖN’ YALVARIŞI ÖFKEYE DÖNÜŞTÜ

İnci Taneleri dizisinin dün akşam yayınlanan 6. bölümünde Zahir, konuşma bahanesiyle Dilber’in kapısına dayandı. Önce Dilber’in eve dönmesini isteyen ve aldığı yüzüğü gösteren Zahir, Dilber’in tepkisiyle karşılaştı.

Dilber, “Zahir, benim sana verdiğim parayla bana yüzük almanı geçiyorum. Ben seni istemiyorum, ne olur beni bırak artık” ifadelerini kullandı. O anların sonrasında Zahir, Dilber’i birlikte olmaya zorladı ancak Dilber iterek Zehir’i yere düşürünce sinirlenen Zahir’in Dilber’e saldırdığı aktarıldı. Ancak o anlar ekranlara getirilmedi.

Bu sahneden sonra ekranlara gelen yeni sahnede Dilber’in tanıdıklarının çaresiz bekleyişi ve ambulans dikkati çekti. O sırada eğitimden dönen Azem’in endişesi yüzüne yansıdı. Çaresizce bekleyenler arasında Dilber’i görmeyince bir şeyler sezen ancak tam olarak anlayamayan Azem, az sonra Dilber’i sedyede ağır yaralı olarak gördü. O anlar izleyiciyi de yıktı.

inci-taneleri.webp

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Tüm yaşananlar sonrası diziyi sevenler yeni bölümde neler olacağını merak etmeye koyuldu. Dizinin 7. bölüm tanıtımı, meraklı izleyici için yayınlandı. Yeni bölümde Dilber’in hastanede yoğun bakımda olduğu görüldü.

Azem, yeni bölüm tanıtımında Dilber’i hastanede yalnız bırakmadı. Aynada yüzüne bakınca sinir krizi geçiren Dilber’i teselli etmeye çalışan Azem, “Düzelmeyecek bir şey değil, görünenden başka hasar yok, Allah’a şükür.” sözleriyle büyük bir pot kırdı. Bunun üzerine Dilber cevap olarak “Asıl hasar, görünmeyen yerlerimde” diyerek durumun içler acısı halini Azem’e açıkladı.

inci4.jpg

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Dizinin şiddet içeren dün akşamki senaryosu büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine giren İnci Taneleri’nin 6. bölümü, reytinglerde birinci oldu. Tüm kategorilerde baş sıraya yerleşen dizinin seyircisi yeni bölümü iple çekmeye başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.