Kızıl Goncalar'da başrol değişikliği kararı 'O isim diziye veda mı ediyor'

Kızıl Goncalar'da başrol değişikliği kararı 'O isim diziye veda mı ediyor'
Now TV’de yayınlanan ekranların sevilen dizisi Kızıl Goncalar'da başrol değişikliğine mi gidiliyor? Bu soru bir süredir magazin gündemini ve sosyal medyayı meşgul ediyor.

Pazartesi günü sekizinci bölümüyle ekrana gelen dizi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Senaryonun dinamik yapısı ve ele aldığı konu itibari ile sosyal medyada bir çok kez gündeme gelen dizi hakkında son dönemlerde başrol değişikliğine gidileceği konuşuluyor.


YENİ BÖLÜMDE NELER BEKLENİYOR?
Levent, Zeynep'i göndermek üzereyken ani bir haber alıyor ve bu durum onu köşeye sıkıştırıyor. Artık kızıyla Zeynep'in kaderi arasında bir seçim yapması gerekiyor. Naim, Meryem'in bir iş çevirdiğinden emin olup onu Zeynep'le sınamaya karar veriyor.

DİZİDEN HANGİ OYUNCU AYRILACAK?

Zeynep karakterinin Fransa hayallerine yönelik planların suya düşmesinin ardından yeni bölümde neler yaşanacak bir diğer merak konusu iken dizi ile ilgili farklı külis dedikodulari da gündemden düşmüyor. Dizinin başrolünde değişiklik yapılacağı iddiası gündeme gelse de diziden ayrılacak ismin kim olduğuna dair resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.