Astrolog Dinçer Güner’den tüm burçlara kritik uyarı 'Etki süresi 3 gün'

Astrolog Dinçer Güner’den tüm burçlara kritik uyarı 'Etki süresi 3 gün'
Ünlü astrolog Dinçer Güner herkesi ilgilendiren astroloji yorumunu sosyal medyadan paylaştı. 3 güne dikkat çekti.

Astrolog Dinçer Güner, çalışmalarını sosyal medya üzerinden aktif olarak paylaşıyor. Ünlü astrolog, 3 gün boyunca etkisini sürdürecek Güneş ile Satürn’ün hareketine dikkat çekip önemli uyarılarda bulundu.

Güner, dün Güneş’in kalbinde olan gezegenleri ve kişiler üzerindeki etkilerini paylaşmıştı ve bu durumun pik yapacağı saat aralığını da vermişti. “Alarmlarınızı kurun” uyarısını da yapmıştı. Güner, bugün paylaştığı gönderisiyle de meraklısının dikkatlerini üzerine çekti. İşte ünlü astrolog tarafından aktarılan detaylar…

dincer.jpg

“HAYATINA ÇEKİ DÜZEN VER”

Güneş ile Satürn’ün birlikte hareket edeceklerini söyleyen astrolog Dinçer Güner, bu durumun etkilerinin 3 gün süreceğini de ifade etti. “Hayatına çeki düzen ver” başlığıyla paylaştığı gönderide Güner, Güneş ile Satürn hareketinin görev ve sorumlulukların artacağını, sıkı bir disiplinle çalışmanın gerektiği zamanları işaret ettiğini söyledi.

Herkesin bu sıralar hayatlarına çeki düzen vermeleri için büyük kişilerin tavsiyelerinden yararlanma ihtiyacı duyabileceğini söyleyen Güner, bir süredir üzerinde çalışılan işle ilgili başarı elde edilebileceğini vurguladı.

maxresdefault.jpg

‘KARİYER İÇİN ŞAHANE FIRSAT’

Astrolog Dinçer Güner’e göre birlikte hareket eden Güneş ile Satürn’ün aynı zamanda kariyere katkıları da olacak. Bu dönemde terfi konuşmaları, iş kurmak gibi konularda önemli adımlar atmak için ideal zamanın bulunduğunu söyleyen Güner, hayatı düzene sokmak için yeni hedefler belirlemek için şahane bir dönem olduğunun altını çizdi.

dincergunerrr.jpg

‘SADELEŞME ZAMANI’

Aynı zamanda bu dönem, sadeleşmek ve fazlalıkları ayırmak açısından iyi bir zaman olabileceğinden bahseden Güner, yeni hedefler ile ilgili uyarısını yineledi. Bir şey için “acaba nasıl yaparım” diye düşünmek gerektiğinin altını çizdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.