Ünlü Astrolog Dinçer Güner’den tüm burçlara yeni ay uyarıları 'Sürpriz gelişmeler yaşanacak'

Ünlü Astrolog Dinçer Güner’den tüm burçlara yeni ay uyarıları 'Sürpriz gelişmeler yaşanacak'
Balık burcunda doğan yeni ay hakkında bilgi veren astrolog Dinçer Güner, tüm burçları detaylarıyla uyardı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Neptün etkili yeni ayın 10 Mart itibarıyla Balık burcunda meydana geleceğini söyleyen ünlü astrolog Dinçer Güner, bu sürecin etkilerinin ortalama 10 gün süreceğini vurguladı.

astroloji4.jpg

Tüm burçları etkileyecek bu süreçte dünyada ve ülkemizde neler olacağı konusunda bilgiler veren Güner, bu dönemde duyguların ve sezgilerin güçleneceğini, ruhsal anlamda uyanışa ve arınmaya niyet edilecek bir süreç olabileceğini söyledi.

astroloji1.jpg

İÇSEL SESİ DİNLEMEK İÇİN İYİ ZAMANLAR

Astrolog Dinçer Güner, Balık burcunda yaklaşık 10 gün etkilerini sürdürecek olan yeni ayın tüm insanları nasıl etkileyeceğini tek tek anlattı. Balık burcunun duygusal, duyarlı ve empatik olması dolayısıyla bu dönemde duyguların ve sezgilerin ön plana çıkacağını söyleyen Güner, aynı zamanda bu dönemin tüm burçlar için iç dünyaya dönüşü ve yeni başlangıçlara işaret ettiğini de vurguladı.

astroloji11.jpg

Güner, hayatın yoğun temposunda ruhumuza ihtiyacımız olan bakımı göstermeyi unuttuğumuzu söyledi ve “Balık burcundaki yeni ay, bize kendimize dönmek, içsel sesimizi dinlemek ve ruhsal ihtiyaçlarımıza kulak vermek için bir hatırlatma yapar. Bu süreçte, meditasyon, yaratıcı ifade biçimleri veya doğayla iç içe vakit geçirmek, iç huzurumuzu bulmamıza yardımcı olabilir” ifadelerini kullandı.

BAŞKALARINA KARŞI EMPATİ ZAMANI

Ünlü astrolog, bu dönemin başkalarına karşı derin empati ve anlayış için önemli ve mükemmel bir zaman olduğunu paylaşımıyla bildirdi. Kendi iç dünyamızla bağ kurmayı sürdürürken başkalarının duygu ve ihtiyaçlarına da duyarlı olacağımızı belirten Güner, öte yandan hayallerle gerçeklerin birbirine karışabileceğinin uyarısını da yaptı.

erd-2-1100x650.jpg

Daha gerçekçi olarak yere sağlam basmanın gerekli olduğunu söyleyen astrolog, çevredeki insanların uyarılarını dikkate almanın şu dönemde gerekli olduğunu da söyledi.

AYAK BİLEKLERİ VE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ SORUNLARI GELİŞEBİLİR

Astrolog Dinçer Güner’e göre, bu dönemde sağlık açısından ayaklara, ayak bileklerine ve bağışıklık sistemine dikkat etmek gerekecek. Balık burcundaki 20 derecenin kas sistemiyle ilgili olduğunu belirten Güner, kasları zorlayıcı hareketlerden kaçınma konusunda da uyarılarını yaptı.

TÜRKİYE’Yİ NASIL ETKİLEYECEK?

Güner, Neptün Balık burcu etkileriyle Türkiye’de neler yaşanacağından bahsetti. Güner, “Yeni ayın gerçekleştiği anın Ankara’ya göre çıkartılan haritasında İkizler burcu yükselmekte” diyerek bu yeni ayın iletişim, bilgi trafiği, eğitim, kara yolculukları, taşımacılık, lojistik gibi ana konuları olabileceğini söyledi.

Türkiye’nin doğum haritası üstünden bir değerlendirme yapan Güner, iktidar tarafında kararsızlık, belirsizlik ve sisli bir havanın hakim olabileceğini söyleyerek sağlık çalışanlarını mutlu edecek haberlere, yeni ticari ilişkilere ve borsada olumlu bir yönelime dikkat çekti.

dincerguner-tweet.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.