Burcunuz korkularınıza etki ediyor 'Yay burcu ve Aslan burcu şaşırttı'

Burcunuz korkularınıza etki ediyor 'Yay burcu ve Aslan burcu şaşırttı'
Burcunuzun korkularınızı üzerinde enerjisel bir hakimiyet oluşturabiliyor.

Astroloji bilimi ve enerji bazı insanların hayatında, birçok olayda belirleyici faktör olarak baz alınıyor. Öyle ki bazı vatandaşlar düğün tarihlerini, hayatlarındaki önemli organizasyonları astroloji bilimindeki yıldızlarının yönünü ve enerjisini baz alarak tasarlıyor.

Tarihi kaynaklarda dünden bugüne, insanların bir çok önemli olayda astrolojik faaliyetlerden destek aldıkları da bilinen bir gerçek olarak yer alıyor.

Korku, insan beynine gelişim sürecinde yerleşen bir duygu bu duygunun doğru yönetilmesi insanların psikolojik süreçlerinin sağlıklı işleyişi için önem arz ediyor. Yeni doğan bir bebeğin tek korkusunun yüksekten düşmek olduğu ifade ediliyor. Insan doğa ile etkileşim içerisinde bulunduğu süreçte edinimler kazandığı için bu edinimlerden dolaylı olarak korku duygusuna yol açabileceği çıkarımda yapabiliyor. Peki, astrolojinin yani dolaylı olarak burçların korku diliminde bir katkısı bulunuyor mu? İşte astrolojik yorumlamaları burçların birbirinden değişik korkuları…

KOÇ

Koç burcu insanları genellikle bağımsız ve cesur olmalarıyla bilinirler. Ancak, en büyük korkuları genellikle başarısızlık ve kontrol kaybıdır. Koç burcu insanları, kendilerini yönetemedikleri veya başarısız oldukları durumlar karşısında endişe duyabilirler.

BOĞA

Boğa burcu insanları, güvenlik ve istikrarı önemserler. Dolayısıyla, en büyük korkuları genellikle kayıp ve belirsizlikle ilgilidir. Sevdiklerini kaybetme gibi durumlar Boğa burcu insanlarının endişe kaynağı olabilir.

YAY

Yay burcu insanları genellikle özgürlüğü ve macerayı ararlar. En büyük korkuları genellikle kısıtlanma ve sınırlanma ile ilgilidir. Yay burcu insanları, bağımsızlıklarını kaybetme veya rutin bir yaşam tarzına sıkışıp kalma durumlarından endişe edebilirler.

ASLAN

Aslan burcu insanları genellikle kendilerine güvenir ve dikkat çekmeyi severler. En büyük korkuları genellikle başkaları tarafından görmezden gelinme veya değersiz hissetmeyle ilgilidir. Aslan burcu insanları, önemsizleştirilme veya eleştirilme durumlarında endişe duyabilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.