Evin o odalarına sakın duvar saati asmayın! Nedenini öğrenince çok şaşıracaksınız

Evin o odalarına sakın duvar saati asmayın! Nedenini öğrenince çok şaşıracaksınız
Duvar saatleri hem evin bir ihtiyacı hem de güzel bir dekorasyon ürünü olarak evlerimizin duvarlarında yerini alıyor. Ancak duvar saatinin kullanımıyla ilgili yapılan araştırmalara göre evin bazı odalarına duvar saati asmak bazı olumsuzlukları beraberinde getiriyor.

Doğa üzerinde bulunan ve var olan yaşam enerjisi, yaşadığımız ve bulunduğumuz yerin enerjisini harekete geçiriyor.

Çin öğretisi olan Feng Şui duvar saatleriyle ilgili oldukça dikkat çekici bir açıklamada bulunuyor. Birden fazla ilkesi olan Feng Şui, günümüzde uzmanlar tarafından güncellenerek tekrar tekrar ele alınmaktadır.

Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalar ve günümüzde tekrardan ele alınan duvar saatleri son yıllarda en dikkat çeken ve huzur kaçırabilen eşya olarak belirlenmiştir.

EVİN O ODALARINA SAKIN DUVAR SAATİ ASMAYIN

Feng Şui’nin öne sürdüğü ve uzmanların araştırmalarına göre duvar saati, oturma odası, çalışma odası ve az aydınlatmalı odalar için uygun olurken, yatak odasında kesinlikle saat bulunmaması yönündedir.

Yatak odasında saat bulunması uyku düzenini ve rahatlığını etkilediği gibi aynı zamanda oda içerisinde aylarca devam edecek kötü etkiler bırakabiliyor.

Feng Şui’nin felsefesine göre yatak odasında sadece duvar saati değil, herhangi bir saat bulunmamalıdır.

Yatak odasını baskın bir şekilde belirten uzmanlar, çocuk odası, mutfak, pencere karşısı ve oda köşelerinde de saatin bulunmaması gerektiğini savunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.