Eylem Tok’un oğlunun karıştığı ölümlü kazada yeni gelişme ‘Plaka’ detayı herkesi şok etti’

Eylem Tok’un oğlunun karıştığı ölümlü kazada yeni gelişme ‘Plaka’ detayı herkesi şok etti’
Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı ölümlü kazada kritik detaylar ortaya çıktı.

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı ölümlü kazayı ve anne ile oğlunun yurt dışına kaçması gündeme damga vurmuştu. Olayda her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Son olarak kazanın yaşandığı gün Timur Cihantimur ile aynı araçta yer alan arkadaşlarının ifadeleri açıklandı. Söylemlerdeki 'hız' ve 'plakaya gelen şikayetler' gibi detaylar merak uyandırdı. CNN TÜRK muhabiri Çağdaş Evren Şenlik detayları açıkladı.

aw155666-06.jpg

ARKADAŞLARI AÇIKLADI

Şenlik, olayı şu şekilde açıkladı;

"Kazanın yaşandığı gün, 16 yaşındaki Timur C. aracın içerisindeydi. Yanında 3 arkadaşı vardı. Onlar bir araçtaydı. İkinci araçta da arkadaşları vardı. Onlar da 6 kişilerdi."

“HEP YARIŞ HALİNDELERDİ”

Belirli zamanlarda arkadaş grubunun hep bir yarış halinde olduklarını aktaran Şenlik, O gün de yola çıktıklarını ve çok hızlı olduklarını söyledi. Şenlik, “Kazanın yaşandığı gün 16 yaşındaki Timur C.'nin aracında 3 arkadaşı vardı. O 3 arkadaşının ifadelerine ulaştık” dedi.

aw155666-13.jpg

"VİRAJA HIZLI GİRDİ"

İlk ifadeyi açıklayan şenlik, "Önümüzde bir viraj vardı. Ancak Timur viraja hızlı girdi. Dönerken ATV araçlarını gördük. Timur aracın direksiyonunu sola doğru kırdı. Araç kaymaya başladı. Bir anda ATV araçlarına çarptık" ifadelerinde bulundu. Bu ifade de dikkat çeken aracın hızlı olması olduğunu Şenlik söyledi.

aw155666-16.jpg

"'ŞOK GEÇİRMİŞTİ!"

İkinci ifadeyi de akataran Şenlik, "Yoldan geçen araçları yardım etmek için durdu. Bu sırada tam hatırlamıyorum ama biri 112'yi aradı. Muhtemelen yoldan geçen şoförlerden biriydi. Ambulans gelene kadar olay yerinde bekledik. Timur ise şok geçirmişti, 'Hayatım bitti" ifadelerini kullandı. Bu detayında aslında kazanın yaşanmasının ardından Timur’un ilk olarak özel şoförünü arayıp söylediğini Şenlik belirtti.

"ANNESİ OTURDUKLARI SİTEYE GÖTÜRÜYOR”

Şenlik son olarak şunları söyledi;

“Daha sonra annesini arıyor. Annesi tam 12-13 dakika içinde yazar Eylem Tok'tan bahsediyoruz, olay yerine geliyor. Oğluyla beraber 3 arkadaşını araca alarak oturdukları siteye götürüyor.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.