Eylem Tok'un oğlu ambulans çağırmak yerine bu videoyu çekmiş 'Gündeme bomba gibi düşen kazadan yeni görüntü'

Eylem Tok'un oğlu ambulans çağırmak yerine bu videoyu çekmiş 'Gündeme bomba gibi düşen kazadan yeni görüntü'
Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen kazayla ilgili yeni bir video gün yüzüne çıktı. Şaka gibi detayı şoke etti.

Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybettiği kazanın ardından ortaya çıkan yeni görüntüler, olayın derinliğini ve iç acıyıcı yönlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaşanan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı kaza, ülke gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. 17 yaşındaki T.C. ve arkadaşlarının karıştığı kazanın ardından ortaya çıkan video, adeta 'yok artık' dedirtti.

tok.jpg

AMBULANS ÇAĞIRMAK YERİNE VİDEO ÇEKTİLER

Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybettiği kazadan sonra, Eylem Tok'un oğlu ve arkadaşlarının, ambulans çağırmak yerine kaza sonrası araçlarını inceleyip video çektikleri görüldü. Ortaya çıkan görüntülerde, gençlerin araçlarını inceleme ve video çekme telaşı, olayın ciddiyetini kavramadıklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Halk TV'nin haberine göre, kazadan hemen sonra çekilen videoda, gençlerin "böyle şansı s..." gibi sözler sarf etmeleri, olayın vehametini bir kat daha artırdı. Bu vurdumduymaz tavırlar, bir insanın yaşamını yitirdiği acı gerçeğiyle çelişen bir tutum sergiledi.

GEÇ GELEN YARDIM NEDENİYLE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Olayın daha da iç karartıcı bir boyutu ise, Acı'nın kaza yerinde uzun süre bekleyerek acil yardımın gecikmesi sonucu hayatını kaybettiği gerçeğiyle ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadelerine dayanılarak yapılan soruşturma, Acı'nın müdahalelerin geç yapılması nedeniyle hastanede hayatını kaybettiğini açıklanmıştı.

kaza-goruntu.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.