Eylem Tok'un eski eşi Bülent Cihantimur'un ifadesi ortaya çıktı 'Kaza gecesini anlattı'

Eylem Tok'un eski eşi Bülent Cihantimur'un ifadesi ortaya çıktı 'Kaza gecesini anlattı'
Eylem Tok'un eski eşi Bülent Cihantimur'un ifadesi ortaya çıktı.

Eyüpsultan'daki kazanın ardından ABD'ye kaçan oğlu ve eski eşi Eylem Tok ile ilgili Bülent Cihantimur, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Soruşturma çerçevesinde hakkında yurt dışı yasağı konulan baba Op. Dr. Bülent Cihantimur kazayla ilgili ifade verdi.

İfadesinin ardından Cihantimur adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Cihantümur'un ifadesi ortaya çıktı.

kapak-032408.jpg

Adliyeye gitmeden önce basın açıklaması yapan Bülent Cihantimur "Timur Cihantimur’un babasıyım. Eylem Tok, 13 yıl önce boşandığım eski eşim olup; Timur’un annesidir. Estetik İnternational markası altında birden fazla sağlık kuruluşunun üst düzey yöneticisi olmakla birlikte bu kuruluşlarda aynı zamanda uzman plastik cerrah olarak da çalışmaktayım. 24 yıllık hekimim." ifadelerini kullandı

Kazanın gerçekleştiği gün, uzun süren bir ameliyat sonrası evine uyumaya gittiğini söyleyen Bülent Cihantimur, eski eşi Eylem Tok’tan gelen telefon üzerine kazadan haberdar olduğunu belirtti.

Bülent Cihantimur, kazadan yaklaşık 1,5 saat sonra Eylem Tok kendisini aradığını söyledi kaza gecesini şöyle anlattı:

"Bana telefon geldiğinde saat gece yarısıydı. Evim Mecidiyeköy’de, kliniğe çok yakın. Hemen bir taksiyle eski eşim Eylem ve oğlum Timur’un beraber yaşadıkları eve gittim.

eylem-tok-ve-oglu-2196352.jpg

"OĞLUM ŞOKTAYDI"

Oğlum üst kattaydı, şoktaydı ve konuşabilecek durumda değildi. Eylem de o sırada ev içinde dolaşarak telefon görüşmeleri yapıyordu. Oğlumun durumunu iyi görmediğim için onu öncelikle muayeneye götürüp acil müdahale gerektiren bir durumu olup olmadığını anlamak istedim. Bu sırada kazada yaralı ya da ölü olduğu tarafımca da bilinmemekteydi.

ekran-goruntusu-2024-03-15-144053.png

"KLİNİĞE GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM"

Eylemin telefonunu kapattım ve öncelikle şokta olan Timur’un acil müdahale gerektiren bir sağlık sorunu olup olmadığını anlayalım, sonra da ehliyeti olmadığı için avukatlara bilgi verip yapılması gerekenleri yapalım dedim. Oğlumu alıp orada bulunan elektrikli aracı kendim kullanarak, kliniğe gitmek için yola çıktım."

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gazeteci Kenan Taş, savcılığa ifade vermek üzere adliyeye getirilen baba Bülent Cihantimur'un ifadesine sosyal medya hesabından paylaştı.

Kenan Taş'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cihantimur'un verdiği ifade şöyle:

"Vefat eden Oğuz Murat Aci’nin ailesi ile temasa geçtim. Olanlar için çok üzgünüm. Kayıpların geri getirilemeyeceğini biliyorum. Bununla birlikte kazazede aile için elimden gelen ne varsa ömrümün sonuna kadar yapacağım. Oğlumun da Türkiye’ye gelmesi ve Türk hukuku önünde hesap vermesi gerektiğini düşünüyorum..."

asdasdasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.