Ünlü Astrolog Dinçer Güner açıkladı ‘Bu hafta 3 burçta sürpriz gelişmeler var

Ünlü Astrolog Dinçer Güner açıkladı ‘Bu hafta 3 burçta sürpriz gelişmeler var
Aşk, iş, para ile ilgili sürpriz gelişmeler bu 3 burcu önümüzdeki hafta içinde etkisi altına alacak. Ünlü Astrolog Dinçer Güner anlattı.

Kimileri tarafından eğlence amaçlı, kimileri için ise daha ciddi olarak değerlendirilen burçlarla ilgili kritik günler merak ediliyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner, 4-10 Mart haftasında 3 burcun yaşayacağı sürprizleri dile getirdi.

Bu 3 burçtan olanların yaşayacağı sürpriz gelişmeler dikkat çekti. Bu haftaya dair merak edilen sürpriz gelişmeler neler? Hangi burçlar sürpriz gelişmeleri yaşayacak?

BOĞA BURCU

Bu hafta 20 derece Balık burcunda Neptünyen bir yeniayın meydana geleceğini söyleyen Güner, Boğa burçlarının yeni sosyal ortamlara gireceğinden bahsetti. Arkadaşlıklarını ön planda tutacak olan Boğa’lar, yeni insanları hayatlarına eklerken bazı insanların hayatlarından çıkmasına şahit olabilir. Bu dönemde arkadaşlara karşı Boğa’ların daha özverili ve fedakar davranmaları gerekebilir.

Gelecekle alakalı konularda ve planlarda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Neptün etkili yeniay sayesinde gerçekleri görmeniz zor olabilir. Aynı zamanda arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

astroloji3.jpg

AKREP BURCU

Bu hafta Balık burcunda 20 derecede gerçekleşecek Neptünyen yeniayı Akrep burçlarının aşklarını ve çocuklarını ön planda tutmalarına neden olacak. İkili ilişkilerde güç gösterileri zor durumda bırakabilse de 4-10 Mart haftasında romantik günler de Akrepleri bekliyor.

Sevdiğiniz kişiyle karşılıklı fedakarlık ve anlayış göstermenizi gerektiren konular meydana gelebilir. Hayatınızdaki eğlenceli romantizmi artırmak için çaba gösterebilirsiniz. İlişkinizde şefkatli davranmanız yararlı olabilir.

astroloji6.jpg

İlişkisi bulunmayan Akrep burçlarının hayatına yeni bir aşk tam da bu dönemde girebilir.

Akrep burçları bu dönemde yeni eğlenceler için harekete geçebilir, hobilerine ağırlık verebilir. Çocuğu olan Akrep burçları ise çocuklarının gelişimi için adımlar atabilir, onlarla etkinlik yapabilir, çocuklarını spora başlatmak isteyebilir

Akrepler aşk, romantizm, mutluluk, keyif, eğlence, yaratıcılık konularında dolu dolu bir hafta geçirebilirler. Dikkat etmeleri gereken konu ise özel hayatlarında gereksiz alınganlıklardan kaçınmak olabilir.

BAŞAK BURCU

Güner’e göre Başak burçları bu hafta ilişkilerinde stresli anlar yaşayabilirler. Bırakılması gereken bazı şeyler söz konusu olabilir. Bu ilişki ya da ortaklıklardaki alışkanlıklar ya da tavır olabilir, davranışlar olabilir veya en kötü ihtimal olarak ilişkinin veya ortaklığın sonlandırılması olabilir.

erd-2-1100x650.jpg

Astrolog, bu burç için atacağı imzalara dikkat edilmenin ve temkinli olunmanın gerekli olduğunu söylüyor.

Aynı zamanda Başak burçları için yepyeni sürpriz gelişmeler yolda. Bu dönemde evlilik, uzun ilişki veya ortaklıkla ilgili yeni kararlar alınıp harekete geçilebilir.

İlişkilerde romantik ve hassas bir hafta Başak burçlarına kapı aralayacak. Manevi anlamda eşinizi desteklemeniz gerekebilir. Aynı zamanda yalnız olanlar da romantik fırsatlar elde edebilir. Yine de yeni ilişkiler için temkini elden bırakmamak önemli olacak. Neptün söz konusu olunca bazen sisli bir ortam oluşabilir ve gerçeği görmekte zorluk çekilebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.