Belçim Bilgin’in Yılmaz Erdoğan itirafı olay oldu 'Neden ayrıldıklarını yıllar sonra açıkladı'

Belçim Bilgin’in Yılmaz Erdoğan itirafı olay oldu 'Neden ayrıldıklarını  yıllar sonra açıkladı'
Oyuncu Belçin Bilgin'in eski eşi Yılmaz Erdoğan'la ilgili itirafı gündem oldu. İşte "Kapıların üzerime kapanmasına neden oldu" diyen Belçim Bilgin'in o açıklamaları...

Oyuncu Belçim Bilgin, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatı hakkında yaptığı açıklamalarla sık sık dikkat çekiyor. Son olarak, eski eşi Yılmaz Erdoğan ile ilgili yaptığı bir itirafla gündeme oturdu.

Oyuncu Belçin Bilgin, YouTube'da yayınlanan Katarsis programının konuğu olarak katıldı. Bilgin, programda oyuncu Yılmaz Erdoğan ile evli olduğu dönem hakkında da konuştu.

"İYİSİYLE, KÖTÜSÜYLE HEPSİ İÇİN ÇOK ŞÜKÜR”

Programına konuk olan oyuncu, “Yılmaz’la evlenmeden önce benim kariyerim zaten başlamıştı. Yine yapacaktım yapacağımı. Yılmaz’la ilişkim çoğu zaman kapıların üzerime kapanmasına da neden oldu. Bir sürü yerde de kapıları açtı. İyisiyle, kötüsüyle hepsi için çok şükür” dedi.

NEDEN AYRILDILAR?

Bilgin, evliliklerinin neden yürümediği sorusu üzerine “Ben çok küçüktüm. Bir şeyler bittiğinde hem kendini, hem hayatı paylaştığın insanı tüketmeye gerek yok. Sıkışmak çok kötü bir duygu. Sıkışmaktansa gitmek gerek” ifadelerini kullandı.

"AŞIK MISIN?"

Belçim Bilgin'e, İtalyan Alfredo Di Blasio ile uzun süredir bir aşk yaşadığı bilinen, "Aşık mısın?" şeklinde bir soru yönlendirildi.

Oyuncu, “Evet. Yüzde yüz kendim olabildiğim, çok özgür hissettiğim özel bir ilişki yarattık birlikte. Benim hayata karşı bakışımı ve inancımı tazeledi onun varlığı” diye konuştu.

Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı - 2

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.