Bu eşyalar hapşırma nöbetlerine sebep oluyor: Hemen evden uzaklaştırın

Bu eşyalar hapşırma nöbetlerine sebep oluyor: Hemen evden uzaklaştırın
Evinizde geçirdiğiniz hapşırma nöbetlerinin nedeni evde kullandığınız bazı eşyalar olabilir.

Alerji hastalarının özellikle bahar ve yaz aylarında alerjilerin daha çok tetiklendiği biliniyor. Evinizde geçirdiğiniz hapşırma nöbetlerinin nedeni evde kullandığınız bazı eşyalar olabilir. Art arda gelen hapşırma ataklarından kurtulmak için evinizi yeniden dekore etmek zorunda kalabilirsiniz.

3.jpg

UZMANLAR UYARIYOR
Uzmanlar alerjik reaksiyonları tetiklememek adına odak kokuları kullanmaktan kaçınmanız gerektiğini Öte yandan eğer bitki seviyorsanız bitkilerinizi açık alanda yetiştirmeniz gerektiğini vurgularken, çocukların oyuncaklarının da alerji tetikleyecek tozları hapsbileceğini ifade ediyor.

BİR ALTERNATİFİ VAR
Bununla birlikte parfümlerde kullanılan bazı esanslar da hapşırma ataklarını tetikliyor Öte yandan kokulu mumlar da evinizde yer vermemeniz gereken eşyalar arasında yaralıyor.Dekoratif oldukları gerekçesiyle sıklıkla kullanılan bu eşyalar bazı solunum yolu sıkıntılarına sebebiyet verebiliyor. Mümkün olduğunca ev ortamında doğal esansiyel yağlardan yararlanarak evinizin güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Yine toz tutabilecek eşyalara evinizde yer vermemiz gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.