Banu Alkan'dan beklenmedik bebek itirafı ' O ünlü şarkıcı yüzünden'

Banu Alkan'dan beklenmedik bebek itirafı ' O  ünlü şarkıcı yüzünden'
Hırvat asıllı Türk oyuncu ve şarkıcı Afrodit olarak tanınan Banu Alkan yıllar sonra itiraf ettikleriyle gündem oldu.

141 Bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem olmaya devam eden Alkan, alışılmışın dışındaki giyim tarzıyla da konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir açıklamayla, hayranlarını şaşırtan ünlü isim Kemal Yıldız ile evlendiğini açıklamıştı. Bu açıklamanın üzerinden çok zaman geçmedi ancak Alkan magazin gündemine bomba gibi düşen bir açıklama daha yaptı.

HERKESİ ŞAŞIRTTI

Banu Altan ve safiye Soyman Dünya Güzelleri Masada adlı programda bu kez sektörde yaşadıkları tatsız olaylara atıfta bulundular. Ünlü şarkıcı ile birlikte anılan ve 1987 yılında başrolünde oynadığı Türk filmi afrodit ile önüne katan Banu Alkan son açıklamalarıyla herkesi şaşırttı ve magazin gündemini altüst etti.

'O ÜNLÜ ŞARKICI YÜZÜNDEN'

Geçtiğimiz günlerde Evrim akına evinin kapılarını açan Alkan iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız’la dünyaevine girmişti. Olay yaracak açıklama Dünya Güzelleri Masada programında sektördeki tatsız anlardan konuşurken gündeme geldi.Bu piyasada ilk hayal kırıklığımızı hatırlıyor musunuz sorusu Banu Alkan’ın gündeme bomba gibi düşen cevabı vermesine sebep oldu.

Alkan soruya cevaben "Bugün bir bebeğim yoksa ünlü bir şarkıcının yüzünden. Rahmetli annem yarım Türkçesi ile 'Kızım ben bebek istiyorum' derdi. Ben 'Tamam anneciğim' dedim. Karar verdim derken birisi devreye girdi ve o bebeğim de olamadı. Ben Allah'a çok inanırım. O bebeğin mutlaka gazabına uğrayacaklardır. Adalete çok inanırım." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.